Solliciteren

Schrijf je in voor arbeidsbemiddeling en solliciteer gericht op deze vacature.

Deze vacature bestaat helaas niet (meer).

Administratief Juridisch medewerker

Start People Assen Overheid

Standplaats
Zwolle
Opleiding
HBO
Vakgebied
Administratief
Vacaturenummer
1AV0050484

Wil jij werken voor een bekende organisatie binnen de Rijksoverheid, hou jij van hard doorwerken en heb jij geen problemen met routinematig werk?
Lees dan snel deze vacature door!

Wij zijn op zoek naar meerdere geschikte kandidaten om aan de slag te gaan in Zwolle als administratief juridisch medewerker.

Waar zal jouw dag uit bestaan?
Kortgezegd ben jij samen met jouw collega's verantwoordelijk voor het in behandeling nemen van bezwaren die binnenkomen op de TVL-regeling waar de organisatie subsidie voor verstrekt.
Aanvragers kunnen bij de opdrachtgever terecht om een tegemoetkoming aan te vragen voor de vaste lasten die zij hebben. Deze regeling is in de wereld geroepen om MKB ondernemers een hand toe te reiken die het zwaar hebben tijdens de pandemie. Zo'n aanvraag moet voldoen aan een aantal gestelde eisen en deze controle wordt ook uitgevoerd door de organisatie. Op het moment dat een aanvraag afgewezen word, kan de aanvrager bezwaar aantekenen en deze komen bij jou en je team terecht!

Jij neemt het bezwaarschrift in behandeling en gaat deze juist registreren in het systeem. Je kijkt of alle informatie aanwezig is en doet een eerste ontvankelijkheidstoets.
Zodra alles in orde is geef je dat aan in het systeem en kan een jurist het bezwaarschrift verder oppakken om deze juridisch te toetsen en de aanvrager van een antwoord voorzien.
Het leest misschien simpel maar het is best complex. Geen bezwaarschrift is namelijk hetzelfde. Vandaar HBO niveau.
Een mooie functie om je carrière mee te starten!

Wij zoeken kandidaten die het liefste de komende 5 maanden geen vakanties op de planning hebben staan.
Jij bent minimaal 32 uur per week beschikbaar en flexibel in te plannen in de week.
De voorkeur gaat uit naar kandidaten die snel inzetbaar zijn.

Bij de eerste selectie kijken wij naar de volgende punten:

 • Hbo werk- en denkniveau (voorkeur voor een juridische opleiding)
 • Relevante werkervaring (is een pré)
 • Computervaardig
 • Kennis van Algemeen wet Bestuursrecht

Competenties

 • Klantgerichtheid
 • Flexibiliteit
 • Stressbestendigheid
 • Resultaatgerichtheid
 • Samenwerken
 • Mondelinge uitdrukkingsvaardigheid
 • Schriftelijke uitdrukkingsvaardigheid

De organisatie waar jij voor komt te werken is een organisatie binnen de Rijksoverheid (Ministerie van Economische Zaken en Klimaat). Deze organisatie voert de corona steunregeling Tegemoetkoming Vast Lasten (TVL) uit.
TVL helpt mkb-bedrijven met het betalen van een deel van hun vast lasten. De subsidie is voor bedrijven die meer dan 30% van hun omzet hebben verloren door de coronacrisis. De standplaats van de vestiging is Zwolle. Het werken is momenteel vooralsnog volledig vanuit huis.

Wij bieden een leuke functie aan, waar je merkbaar een verschil kan maken binnen de organisatie. Je komt te werken in een gezellig team in een organisatie dat goed staat op je CV.
Het is een tijdelijk contract, voor in eerste instantie 5 maanden. In deze maanden zal er gekeken worden of er een mogelijkheid is tot verlengen.
Wij bieden een fulltime werkweek (36 uur), parttime is bespreekbaar (minimaal 32 uur).
Jij krijgt een volledige reiskostenvergoeding als jij naar het kantoor gaat reizen en gebruik maakt van het openbaar vervoer.
Het salaris is afhankelijk van reeds opgedane relevante werkervaring en start op €15,53 bruto per uur.
Vakantie zal je na rato opbouwen.
Via ons in dienst? Dan heb jij toegang tot 100+ cursussen en trainingen via het platform GoodHabitz om zo jouw kwaliteiten verder te kunnen ontwikkelen.