Solliciteren

Schrijf je in voor arbeidsbemiddeling en solliciteer gericht op deze vacature.

Deze vacature bestaat helaas niet (meer).

Medewerker administratieve organisatie

Start People Groningen

Standplaats
Groningen
Opleiding
HBO
Vakgebied
Administratief
Vacaturenummer
1AV0042900

Als medewerker Administratieve Organisatie en Interne Controle lever je een bijdrage aan het rechtmatig en doelmatig handelen van de organisatie. Je verricht rechtmatigheids- en doelmatigheidsonderzoeken. Je adviseert hierover vanuit een onafhankelijke positie. Je ondersteunt de proceseigenaren bij het vastleggen en verbeteren van de processen. Je bent verantwoordelijk voor het uitvoeren van de verbijzonderde interne controles. Je ziet hierbij toe op de naleving van wettelijke bepalingen en bestuurlijke richtlijnen. Je stemt de bevindingen intern af en legt de bevindingen en adviezen vast in managementrapportages, zodat ook de externe accountant optimaal gebruik kan maken van de uitgevoerde controles. Het ondersteunen van de proceseigenaren bij het analyseren van procesrisico’s en het definiëren van risicobeheersende maatregelen maakt je takenpakket compleet. Je stelt managementrapportages op en levert een bijdrage aan het vastleggen van de procesbeschrijvingen. Ook lever je een bijdrage aan het risicomanagement. Je werkt nauw samen met de andere medewerkers AO/IC. Je bent samen verantwoordelijk voor het opstellen van het controlejaarplan en periodiek herijken van het interne controle beleid. Samen met je collega’s geef je verder vorm aan de ontwikkeling van AO/IC in de gemeente Het Hogeland.

Daadkrachtig, proactief, initiatiefrijk, analytisch, resultaatgericht, kritisch, kwaliteitsgericht en stressbestendig zijn eigenschappen die wat ons betreft bij de functie horen. Je beschikt over een afgeronde hbo-opleiding. Verder beschik je over de nodige recente, relevante kennis en werkervaring op het gebied van AO/IC. Je bent op de hoogte van de gemeentelijke relevante wet- en regelgeving en financiële systemen zoals bijvoorbeeld Civision. Je legt makkelijk contacten en bent, indien nodig, in staat om anderen op een plezierige manier te overtuigen.

De gemeente het Hogeland heeft ruimte voor een medewerker administratieve organisatie en interne controle. Het team waarin je terecht komt verricht rechtmatigheids- en doelmatigheidsonderzoeken. Je adviseert hierover vanuit een onafhankelijke positie. Je ondersteunt de proceseigenaren bij het vastleggen en verbeteren van de processen. Daar komt veel wetgeving bij kijken. Het zal je nu wel duidelijk zijn dat dit team voor de uitdaging staat om binnen de kaders de beschikbare ruimte optimaal te benutten. Deskundig en met duidelijke afspraken. Je komt te werken in Winsum, wat goed te bereiken is vanuit Groningen.

Wij bieden jou ruimte voor eigen initiatief en ontwikkeling, een dynamische werkomgeving, korte lijnen en een prettige werksfeer. Een parttime baan van 20 uur per week. Tevens is het een tijdelijke baan met een kans op verlenging.

De functie is gewaardeerd in schaal 9 (CAO Gemeenten). Je salaris is afhankelijk van opleiding en ervaring en ligt tussen minimaal € 2.756,- en maximaal € 4.048,- (peildatum 1 oktober 2020) per maand op basis van een 36-urige werkweek. Daarnaast krijg je een flexibel arbeidsvoorwaardenbudget van 17,05% bovenop je brutosalaris.