Solliciteren

Schrijf je in voor arbeidsbemiddeling en solliciteer gericht op deze vacature.

x Bestandstype doc, docx, pdf van maximaal 3 MB

Upload hier jouw cv. Dit is je visitekaartje voor ons én voor opdrachtgevers waar we je voorstellen. Je kunt een foto opnemen op je cv, maar als je dit niet doet heeft dit geen negatieve gevolgen voor je sollicitatie. Als je een foto opneemt in je cv dan geef je Start People - én de bedrijven die horen bij RGF Staffing the Netherlands - toestemming om deze te verwerken en te verstrekken aan (potentiële) opdrachtgevers.

Jouw gegevens worden gebruikt voor arbeidsbemiddeling, dit vindt deels geautomatiseerd plaats. In ons privacy statement kun je nalezen hoe wij jouw gegevens verwerken.

Medewerker AMV parttime

Start People Den Haag Overheid

Standplaats
'S-Gravenhage
Opleiding
HBO
Vakgebied
Administratief
Vacaturenummer
1AV0047724

Voor het Centraal Orgaan opvang voor Asielzoekers in Den Helder zijn wij momenteel op zoek naar Medewerkers AMV (alleenstaande minderjarige vreemdelingen).

Als AMV medewerker werk jij met alleenstaande minderjarige vreemdelingen en zorg jij voor een prettige en veilige woonomgeving. Als AMV medewerker (sociaal pedagogisch medewerker) werk je samen met je collega’s op de locatie in een multiculturele leefomgeving. Jij zorgt ervoor dat de bewoners afspraken nakomen, op tijd zijn en dat zij veilig voelen. Daarnaast stuur je op zelfredzaamheid.

Op een dag zijn dit onder andere je werkzaamheden:
Je activeert de bewoners om mee te doen aan groepsactiviteiten die jij en je collega’s hebben georganiseerd
Als mentor begeleid je de bewoner in 1-op-1 gesprekken en stel je hierin de toekomst centraal
Het uitreiken van medicijnen behoort ook tot jouw taken
Daarnaast sta je continu in contact met de ketenpartners, denk hierbij aan voogdijinstellingen, scholen en omwonenden. Maar ook organisaties binnen de vreemdelingenketen
Zoals een huidig AMV’er zegt: “Iedere dag is anders. Je hebt te maken met een zeer dynamische doelgroep, je werkt in een gevarieerd team en draagt jouw steentje bij aan de maatschappij.”

Om in aanmerking te komen voor deze functie is het een vereiste om in bezit te zijn van een sociaal-agogisch diploma op HBO-niveau.
Bijvoorbeeld:
Social Work
Pedagogiek
Toegepaste Psychologie
Maatschappelijk Werk en Dienstverlening (MWD)
Sociaal Pedagogische Hulpverlening (SPH)
Culturele Maatschappelijke Vorming (CMV)
Als je WO bent afgestudeerd en je hebt een uitstroomprofiel richting Jeugd, ben je tevens van harte welkom om te solliciteren.

Herken je jezelf in het onderstaande, dan zien we jouw sollicitatie graag tegemoet.
Ben je communicatief sterk, weet je jezelf daarnaast staande te houden in lastige situaties en weet je ook wanneer jij jouw collega’s moet inschakelen voor hulp;
Ben je bereid om onregelmatige diensten te draaien? In deze functie werk je dag- en avonddiensten. en werkt je ook in het weekend;
Ben je in het bezit van een BHV- en Agressie Certificaat? Top! Nog niet? Geen probleem. Je mag deze op onze kosten behalen.

COA is één van de beste werkgevers in Nederland volgens vacaturesite Indeed. Het is de organisatie in Nederland die verantwoordelijk is voor de opvang en begeleiding van asielzoekers. De aard van het werk vraagt om een betrokken en flexibele houding die uitgaat van aanpakken en doen wat nodig is om de huisvesting en begeleiding goed te regelen. De inbreng van medewerkers op hun vakgebied maakt het verschil voor de toekomst van iedere asielzoeker in Nederland.

Een werkweek van 32 (parttime);
Een salaris schaal 6 volgens de CAO van het COA: € 18,17 tot € 20,49 bruto per uur (exclusief onregelmatigheidstoeslagen). Dit is gebaseerd op basis van relevante werkervaring
Een tijdelijk dienstverband van 6 maanden (met kans op verlenging);
Het COA vergoedt een gedeelte van jouw reiskosten, vraag hierover na bij de afdeling Recruitment;