Solliciteren

Schrijf je in voor arbeidsbemiddeling en solliciteer gericht op deze vacature.

x Bestandstype doc, docx, pdf van maximaal 3 MB

Upload hier jouw cv. Dit is je visitekaartje voor ons én voor opdrachtgevers waar we je voorstellen. Je kunt een foto opnemen op je cv, maar als je dit niet doet heeft dit geen negatieve gevolgen voor je sollicitatie. Als je een foto opneemt in je cv dan geef je Start People - én de bedrijven die horen bij RGF Staffing the Netherlands - toestemming om deze te verwerken en te verstrekken aan (potentiële) opdrachtgevers.

Jouw gegevens worden gebruikt voor arbeidsbemiddeling, dit vindt deels geautomatiseerd plaats. In ons privacy statement kun je nalezen hoe wij jouw gegevens verwerken.

Medewerker Bedrijfsbureau Parttime

Start People Boxtel

Standplaats
Boxtel
Opleiding
Overig
Vakgebied
Administratief
Vacaturenummer
1AV0051906

Lijkt het jou leuk om part time aan de slag te gaan als medewerk(st)er bedrijfsbureau? Ben jij daarnaast woonachtig in de omgeving van Boxtel? Dan zijn wij op zoek naar jou!
Je hebt verschillende taken waaronder ook administratieve. Je begint de dag met een lekkere kop koffie of thee. Je opent de mailboxen en handelt urgente mail als eerste af. Een projectleider geeft aan dat hij nog wat opleverdocumenten nodig heeft voor een project wat we aan het afsluiten zijn. Tussendoor komt er een mailtje binnen van een storing die een hoge prioriteit heeft. Je zorgt ervoor dat de storing naar de juiste persoon wordt doorgezet en dat deze ingeschreven is in Syntess. Dan komt er een opdrachtbevestiging binnen, yes! Je zorgt ervoor dat de opdracht verwerkt wordt in Syntess en in de planning en dat de projectleider hier ook van op de hoogte is.
Ook zorg je ervoor dat inkoopfacturen ingeboekt worden. Je overlegt even met de financiële afdeling i.v.m. openstaande facturen. Tussendoor beantwoord je de telefoon en controleer je of er nog belangrijke mail is binnen gekomen. Voor je het weet is het 17:00 uur! ook verwerk je de urenstaten en verkoopfacturen. Gelukkig zit je niet alleen op het secretariaat en overleg je op voorhand samen wie welke taken op zich neemt!

  • Je beschikt over minimaal een MBO/HBO werk- en denkniveau;
  • Je hebt kennis van het Microsoft Office pakket (Word, Excel, Outlook);
  • Ervaring met Syntess is een pré;
  • Je bent klantvriendelijk en representatief; je bent tenslotte het visitekaartje van het bedrijf

Onze opdrachtgever is groeiende organisatie op het gebied van: aanleg van opslag- en
distributiesystemen voor brandstoffen en chemicaliën, tankinstallaties en
werkplaatsinrichting. Onze opdrachtgever is gevestigd in Boxtel en is goed te bereiken met het openbaar vervoer vanuit Tilburg, Eindhoven, Breda en 's-Hertogenbosch.

  • Een salarisindicatie €2100 - €2500 afhankelijk van leeftijd en ervaring
  • Een parttime job van 32 uur per week voor onbepaalde tijd
  • Een boeiende en uitdagende functie binnen ons professioneel en dynamisch bedrijf;
  • Een informele werksfeer met korte communicatielijnen;
  • Een goed arbeidsvoorwaardenpakket met vele extra’s
  • Leuke personeelsfeestjes