Solliciteren

Schrijf je in voor arbeidsbemiddeling en solliciteer gericht op deze vacature.

x Bestandstype doc, docx, pdf van maximaal 3 MB

Upload hier jouw cv waarmee je je optimaal presenteert aan ons en aan (potentiële) opdrachtgevers. Het al dan niet opnemen van een foto in je cv geschiedt op basis van vrijwilligheid en heeft geen negatieve consequenties. Door het uploaden van een cv met foto verleen je toestemming aan Start People en haar concernvennootschappen om deze te verwerken en te verstrekken aan (potentiële) opdrachtgevers.

Jouw gegevens worden gebruikt voor arbeidsbemiddeling, welk proces deels geautomatiseerd plaatsvindt. In ons privacy statement kun je nalezen op welke wijze wij jouw gegevens verwerken.

Medewerker Bedrijfsrestaurant M/V

Start People Apeldoorn

Standplaats
Apeldoorn
Opleiding
MBO
Vakgebied
Horeca
Vacaturenummer
1AV0007347

Ben je zelfstandig Kok en wil je niet meer in de weekenden en avonden werken? Een goede balans tussen werk en privé? Dan zijn we opzoek naar jou!

Je komt te werken binnen een klein team (2 medewerkers), in het restaurant, waar jij je voornamelijk bezig gaat houden met het klaarmaken en bereiden van dagmenu's voor de 300 medewerkers die tijdens de pauze willen genieten van een goede maaltijd.

Bestellingen/orders plaatsen, kassawerkzaamheden, schoonmaken en medewerkers te woord staan zijn ook onderdeel van je takenpakket. Je bent iemand die graag zijn handen uit de mouwen steekt en voor langere tijd ambitie heeft om deze functie in te vullen.

Het enige wat we van je vragen is;

  • Fulltime beschikbaar voor 36 uur per week. Werktijden zijn van maandag t/m vrijdag tussen 06:00 en 19:00 uur.
  • Een MBO werk- en denkniveau;
  • Een aantal jaar werkervaring opgedaan in de Horeca in de functie van Zelfstandig Kok of Instellingskok;
  • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal;
  • De volgende eigenschappen kenmerken jou; nauwkeurig, sociaal, aanpakker, pro-actief en tegengas durven geven;
  • Een beschikbaarheid voor langere tijd.

De organisatie waar je komt te werken is een internationale vleesproducent met productielocaties in Nederland en Duitsland. De standplaats voor deze functie betreft locatie Apeldoorn. De organisatie is goed bereikbaar vanaf Amersfoort, Deventer, Zwolle en Arnhem. Het voornaamste waar de organisatie zich mee bezig houdt is het produceren van varkens- en rundvlees en daarvan afgeleide producten voor de Retail, Foodservice en de vleeswarenindustrie.

Indien je voldoet aan bovenstaande eisen, willen we je graag uitnodigen om te solliciteren. Bij geschiktheid zal je voorafgaand aan een eventueel sollicitatiegesprek uitgenodigd worden voor een intakegesprek bij Start People. Tijdens dit intakegesprek zal er met je besproken worden wie jij bent, wat je kwaliteiten zijn en waarom jij onderscheidend bent. Er zal vervolgens bij geschiktheid een profiel worden opgesteld, inclusief referentie, welke aan de organisatie zal worden doorgestuurd.

De tweede stap in het sollicitatieproces begint als je uitgenodigd word voor een sollicitatiegesprek bij de organisatie. Het eerste sollicitatiegesprek kan worden gezien als kennismaking. Er zal worden gekeken wie jij bent, wat je drijfveren zijn en wat jij voor toegevoegde waarde zou kunnen zijn. Als dit alles positief is verlopen kunnen we je feliciteren met je nieuwe baan! We gaan je dan het volgende bieden;

  • Een baan voor langere tijd met kans op een vaste aanstelling;
  • Een startsalaris van 12,- bruto per uur;
  • Werken bij een toonaangevende organisatie;
  • Een reiskosten vergoeding vanaf 10 km enkele reis.