Solliciteren

Schrijf je in voor arbeidsbemiddeling en solliciteer gericht op deze vacature.

x Bestandstype doc, docx, pdf van maximaal 3 MB

Upload hier jouw cv. Dit is je visitekaartje voor ons én voor opdrachtgevers waar we je voorstellen. Je kunt een foto opnemen op je cv, maar als je dit niet doet heeft dit geen negatieve gevolgen voor je sollicitatie. Als je een foto opneemt in je cv dan geef je Start People – én de bedrijven die horen bij USG People Holdings BV. - toestemming om deze te verwerken en te verstrekken aan (potentiële) opdrachtgevers.

Jouw gegevens worden gebruikt voor arbeidsbemiddeling, dit vindt deels geautomatiseerd plaats. In ons privacy statement kun je nalezen hoe wij jouw gegevens verwerken.

Medewerker bemonstering parttime

Start People Medi Interim Deventer

Standplaats
Enschede
Opleiding
MBO 3/4
Vakgebied
Zorg
Vacaturenummer
1AV0020222

Wat ga je doen als tester in de test drive in?

GGD Twente heeft drie test drive in locaties die zeven dagen per week geopend zijn. Als tester ben jij inzetbaar op alle 3 de locatie. Samen met je gekoppelde collega neem je de test af en draag je zorg voor de administratieve afhandeling. Er zijn dus 2 rollen gedurende jouw werkdag namelijk die van tester en die van assistent tester. Je wisselt van rol met je collega gedurende de dag. Jouw werkzaamheden als tester bestaan uit het afnemen van de coronatest (neus en keel d.m.v. een swap) bij cliënten die milde klachten hebben. Jouw werkzaamheden als assistent tester bestaan uit het nauwkeurig registreren in het digitale systeem CoronIT. Daarnaast assisteer je de tester.
Je werkt op de locatie samen met andere collega’s; er is een planner/ dag- coördinator aanwezig, vaak twee of vier testers en een verkeersbegeleider. Er zijn testlocaties in Enschede, Goor en in Almelo.
Afhankelijk van het rooster rouleer je tussen deze drie locaties.

Wat ga je doen als tester in de thuissituatie?
Naast het werken in de drive in, kun je ook ingezet worden in het team voor thuistesten. Dit betekent dat je samen met een collega bij een cliënt met milde klachten thuis de test gaat afnemen. De werkzaamheden vinden plaats volgens protocol en gemaakte werkafspraken.

Goed om te weten
Als tester draag je altijd beschermende kleding. Je hebt namelijk contact met de cliënten waarbij je een test moet afnemen. De 1,5 meter afstand kan in die situatie niet gevolgd worden.

Je:

 • hebt een afgeronde zorgopleiding op minimaal mbo-3 niveau (doktersassistent, verzorgende IG, verpleegkundige)
 • bent zowel mondeling als schriftelijk communicatief vaardig;
 • gaat integer om met vertrouwelijke informatie;
 • kan bij aanvang van het dienstverband een Verklaring Omtrent Gedrag overleggen;
 • Je bent in het bezit van een rijbewijs en eigen vervoer
 • bent minimaal beschikbaar voor 24 uur per week (bij voorkeur meer)
 • Je bent bereid om in het weekend te werken,

De GGD Regio Twente wil dat iedereen zo gezond mogelijk is en blijft. Net als de omgeving waarin je woont en leeft.
Hun werk is erop gericht de gezondheid van iedereen te verbeteren. Door je te helpen gezonde keuzes te maken en te voorkomen dat je ziek wordt. Ze geven daarbij hulp bij opvoeden, inenten tegen kinderziekten, advies om gezond op reis te gaan, medische zorg aan daklozen. En meer... Zo werken ze aan een gezonde Twentse samenleving.

Hoe verloopt de procedure verder? Zodra je gesolliciteerd hebt, ontvang je een reactie van ons binnen 48 uur. Sluit je profiel voldoende aan op de vacature(s) dan plannen we een intake gesprek. Normaliter doen we dit persoonlijk op één van onze vestigingen. In verband met corona kan dit ook telefonisch of dmv een videogesprek plaatsvinden. Tijdens dit intake gesprek gaan we dieper in op wie je bent, wat je wensen zijn. Daarna leggen we jouw profiel voor en hierna volgt mogelijk een sollicitatiegesprek bij GGD.

 • Je krijgt een oproepcontract en komt in dienst bij Start People Medi Interim,
 • GGD Twente zorgt voor een goed inwerktraject,
 • Je ontvangt reiskostenvergoeding voor dienstreizen die je maakt t.b.v. de thuis testen,
 • Het salaris voor deze functie is vastgesteld op € 2.511,-- op fulltime basis (36 uur).

Past deze mooie uitdaging perfect bij jou? Stuur ons dan zo snel mogelijk jouw motivatie en cv! Reageren kan via de "solliciteren" button op onze website. Nadat wij jouw sollicitatie hebben ontvangen
Heb je verder nog vragen over de vacature? Mail ons via 5718@startpeople.nl of bel ons op 088-0045802