Solliciteren

Schrijf je in voor arbeidsbemiddeling en solliciteer gericht op deze vacature.

x Bestandstype doc, docx, pdf van maximaal 3 MB

Upload hier jouw cv. Dit is je visitekaartje voor ons én voor opdrachtgevers waar we je voorstellen. Je kunt een foto opnemen op je cv, maar als je dit niet doet heeft dit geen negatieve gevolgen voor je sollicitatie. Als je een foto opneemt in je cv dan geef je Start People – én de bedrijven die horen bij USG People Holdings BV. - toestemming om deze te verwerken en te verstrekken aan (potentiële) opdrachtgevers.

Jouw gegevens worden gebruikt voor arbeidsbemiddeling, dit vindt deels geautomatiseerd plaats. In ons privacy statement kun je nalezen hoe wij jouw gegevens verwerken.

Medewerker Binnendienst Meetdata

Start People Arnhem XL

Standplaats
Duiven
Opleiding
HBO
Vakgebied
Administratief
Vacaturenummer
1AV0033512

Heb jij affiniteit met systemen? Krijg jij energie van het analyseren van gegevens? Zoek jij bij problemen de oorzaak tot op de bodem uit en denk jij in oplossingen? Dan zoeken wij jou voor onze klant Kenter in Duiven (omgeving Arnhem/Nijmegen)!

Als meetbedrijf verzamelt Kenter meetdata van gas- en elektrameters. Dat is een geautomatiseerd proces. Als binnendienst medewerker/data analist bij Kenter focus jij je op de uitval, verstoringen en onregelmatigheden in dit proces. Dit kan data zijn die onjuist lijkt te zijn op basis van de eerder ontvangen gegevens. Het kan ook mogelijk zijn dat geen nieuwe data opgehaald kan worden, omdat er geen contact gemaakt kan worden met de modem/meter.
Jij gaat op zoek naar de oorzaak en komt met een oplossing. Je gebruikt hiervoor de werkinstructies, maar jij weet ook goed te analyseren wat het probleem kan zijn op basis van wat je ziet in de diverse systemen. Waar nodig corrigeer je meetdata, signaleerje wat de oorzaak van de uitval is en waar nodig overleg je met andere afdelingen. Ook heb je geregeld telefonisch contact met de buitendienst medewerkers.

Tevens ben je pro actief in het aandragen van verbetervoorstellen Je schroomt niet om jouw feedback te geven en vragen te stellen. Samen met jouw collega’s werken jullie aan een gestroomlijnde verwerking van de meetdata en een optimale procesflow.

 • Je beschikt over een afgeronde MBO+/HBO opleiding;
 • Je hebt kennis en ervaring van marktprocessen in de energiemarkt;
 • Je maakt nieuwe systemen snel eigen;
 • Affiniteit met ICT is een pré voor deze functie;
 • Je beschikt over communicatieve en schriftelijke vaardigheden;
 • Je hebt bijvoorkeur ervaring met het uitvoeren van analyses en haalt er energie uit om achter de oorzaak van een probleem te komen;
 • Je neemt de verantwoordelijk voor jouw werk en durft beslissingen te nemen;
 • Je bent pro actief en werkt graag mee in een groeiende organisatie;

Kenter verzorgt complete meetdiensten en middenspanningsinstallaties voor grootzakelijke klanten: van ontwerp en installatie tot onderhoud en beheer. Ze hebben alle kennis en expertise in huis om de klanten optimaal te adviseren over eigentijds energiemanagement, waarmee klanten kostenefficiënt en duurzaam kunnen ondernemen. Kenter laat energie werken.
Kenter is een partner in energie-infrastructuur en verduurzaming voor haar klanten met een duidelijke groeiambitie voor de komende jaren. Momenteel bedienen ze al ruim 25.000 klanten. Dit betekent dat je komt te werken in een dynamische werkomgeving met een open cultuur en betrokken collega’s die plezier in hun werk hebben. Kenter heeft een platte organisatiestructuur en biedt persoonlijke groeimogelijkheden.

 • Een uitdagende functie bij een groeiende en ambitieuze organisatie voor langere tijd met kans op een vaste baan;
 • Startdatum in overleg, bij voorkeur zo spoedig mogelijk;
 • Salaris ligt rond €15,- bruto per uur (dit is wel afhankelijk van ervaring en opleiding);
 • Een fulltime functie voor 40 uur of parttime voor 32 uur per week (vaste vrije dag mogelijk);
 • Werken in een gezellig en gemotiveerd team;
 • Werktijden van maandag t/m vrijdag tussen 8.30uur en 17.30 uur (rooster in overleg);
 • Reiskostenvergoeding; OV volledig en €0,15 per km bij eigen vervoer.