Solliciteren

Schrijf je in voor arbeidsbemiddeling en solliciteer gericht op deze vacature.

Deze vacature bestaat helaas niet (meer).

Medewerker Buitencentrum | Almeerderhout | parttime

Start People Utrecht Overheid

Standplaats
Almere
Opleiding
MBO 3/4
Vakgebied
Horeca
Vacaturenummer
1AV0011009

Voor veel mensen is het Buitencentrum Almeerderhout het beginpunt voor een dagje naar buiten: een bezoek aan stadslandgoed De Kemphaan en de bossen rond Almere.

Voor dit Buitencentrum zijn wij op zoek naar een enthousiaste, ondernemende en servicegerichte medewerker buitencentrum
In en rond het bezoekerscentrum vind je allerlei activiteiten waarop jouw werkzaamheden zijn afgestemd, afwisselend en heel divers.
Je verzorgt de administratieve ondersteuning t.a.v. de winkel, je verzorgt de excursieboekingen, begeleidt vrijwilligers en zorgt voor de verhuur van de zalen.

Voor de bezoekers bij jij het stralende middelpunt van het centrum, je verstrekt informatie en advies aan bezoekers en klanten, je promoot activiteiten, producten vanuit de winkel en het ‘achterliggende’ natuurgebied.
Voor excursies en arrangementen maakt je passende offertes. Met jouw creativiteit bereid je activiteiten en arrangementen voor, zorgt voor de uitvoering ervan en natuurlijk draag je bij aan ontwikkeling en verbetering hiervan.

Voor de bezoekers is het van belang dat jij toegankelijk bent, je kunt je verplaatsen in de behoefte van de bezoekers en hun van informatie kunt voorzien. De ondernemers/relaties waar het centrum contacten mee onderhoudt ken je en je helpt mee aan de promotie van het centrum en publieksactiviteiten. Dit doe je oa door content aan te leveren voor online media.
Voor de vrijwilligers, een belangrijk onderdeel van het inzet binnen het centrum, help je mee aan de planning, inzet en begeleiding

Maw, je bent een hele dag in de weer met bevlogen collegas en enthousiaste bezoekers!
Je bent beschikbaar in de weekenden, bij uitzondering in de avonden en kan inspringen voor bezetting van het centrum in Lelystad.

Wil je zien hoe mooi het centrum en de omgeving is?
Klik op/kopier de link
https://www.youtube.com/watch?v=GyRRacpK7ow&feature=emb_title

Functie-eisen

  • Je hebt MBO werk- en denkniveau
  • Je bent communicatief, klantgericht, dienstverlenend en ondernemend ingesteld.
  • Je hebt gevoel voor de zakelijke aspecten van de exploitatie van het buitencentrum.
  • Je bent bereid te werken in buitencentrum Almeerderhout en buitencentrum Oostvaardersplassen. Je standplaats is buitencentrum Almeerderhout.
  • Je vind het leuk om snel te schakelen tussen werkzaamheden en houdt ook onder druk het hoofd koel.

Bij Start People zijn we resultaat- én mensgericht. Deze combinatie onderscheidt ons in de commerciële uitzendwereld waarin we werken. Onze mensen tonen oprechte interesse in de personen die tegenover hen zitten. Of dat nu een flexkracht is op zoek naar geschikt werk of een werkgever op zoek naar een geschikte flexkracht. We zijn er trots op dat we deze verbinding al bijna 40 jaar maken.
Bij Start People werk je vanuit je kracht en daar investeren we graag in. Dat doen we met een uitgebreid inwerkprogramma en een divers aanbod aan opleidingen bij ons eigen Start People College.

Functieschaal : 6 (conform cao Rijk)
Maandsalaris : minimaal € 2.209,12 en maximaal € 2.871,26 bruto per maand bij een volledige
werkweek (36 uur/week).
Aantal uren : 30 uur per week (parttime)
Standplaats : Almere
Dienstverband: Het betreft een tijdelijk dienstverband tot en met 31 december 2020.