Solliciteren

Schrijf je in voor arbeidsbemiddeling en solliciteer gericht op deze vacature.

Deze vacature bestaat helaas niet (meer).

Medewerker Burgerzaken parttime

SP Almere XL

Standplaats
Almere
Opleiding
MBO 3/4
Vakgebied
Overheid
Vacaturenummer
1AV0040586

Beschrijving
Het team Balie van de afdeling Burgerzaken is het visitekaartje van de gemeente Almere en verantwoordelijk voor het uitvoeren van de taak van de gemeente omtrent het verstrekken van bepaalde documenten en producten aan haar inwoners.
Als medewerker Burgerzaken houd je je o.a. bezig met het verstrekken van specifieke informatie, het vaststellen van de identiteit, het in behandeling nemen van reisdocumenten en rijbewijzen, het uitgeven van aangevraagde documenten en uittreksels uit de BRP en BS, het verwerken van de aanvraag Verklaring omtrent Gedrag en legalisatie, garantstelling en handtekening.

Functie eisen
Je hebt MBO werk- en denkniveau met ervaring in een dienstverlenende functie en je bent bekend met key2burgerzaken, Key2betalen, Djuma, Orchestra en KCS. Daarbij beschik je over kennis van en ervaring als Medewerker Burgerzaken en ben je in het bezit van het diploma BOBZ.
Je beheerst de Nederlandse taal in woord en geschrift en je bent zeer nauwkeurig, flexibel en stressbestendig.
In de samenwerking neem je een professionele houding aan. Je neemt initiatief, kunt prioriteren en weet door optimaal samen te werken met je collega's tot resultaten te komen. Het werkveld van Burgerzaken is zeer dynamisch dus kan het takenpakket wijzigen als ontwikkelingen in de organisatie of het werkveld daarom vragen.
De volgende competenties behoren tot deze functie:

Stressbestendig
Mondeling communiceren
Klantgericht handelen
Zorgvuldigheid
Initiatief nemen
Flexibiliteit
Samenwerken
Je bent flexibel inzetbaar is binnen de openingstijden van de balie Burgerzaken (maandag t/m vrijdag van 9.00 tot 17.00 uur en indien nodig op donderdagavond. De werkzaamheden worden ingepland in roosterdiensten.

Werkomgeving
De gemeente Almere is een ambitieuze en innovatieve stad die in korte tijd is uitgegroeid tot een stad met meer dan 200.000 inwoners, met de meest uitdagende openbare ruimte van Nederland. Binnen de ontwikkeling en groei van de stad moet de openbare ruimte ook duurzaam, hoogwaardig en efficiënt beheerd worden.

Aanbod
Een zelfstandige functie voor langere tijd. In ieder geval tot en met september 2021.
Functieschaal 6
Beschikbaar voor 24 tot 32 uur in de week.