Solliciteren

Schrijf je in voor arbeidsbemiddeling en solliciteer gericht op deze vacature.

x Bestandstype doc, docx, pdf van maximaal 3 MB

Upload hier jouw cv. Dit is je visitekaartje voor ons én voor opdrachtgevers waar we je voorstellen. Je kunt een foto opnemen op je cv, maar als je dit niet doet heeft dit geen negatieve gevolgen voor je sollicitatie. Als je een foto opneemt in je cv dan geef je Start People - én de bedrijven die horen bij RGF Staffing the Netherlands - toestemming om deze te verwerken en te verstrekken aan (potentiële) opdrachtgevers.

Jouw gegevens worden gebruikt voor arbeidsbemiddeling, dit vindt deels geautomatiseerd plaats. In ons privacy statement kun je nalezen hoe wij jouw gegevens verwerken.

Medewerker Dagbehandeling Jong Dementerenden

Medi Interim Limburg

Standplaats
Venlo
Opleiding
MBO 3/4
Vakgebied
Zorg
Vacaturenummer
1AV0057033

Heb jij affiniteit met mensen met dementie op jonge leeftijd en op zoek naar een uitdagende baan met veel verantwoordelijkheden? Dan is deze functie wellicht iets voor jou!

Door de dagbehandeling helpt het jong-dementerenden om in de regel langer thuis te kunnen blijven wonen. Als medewerker Dagbehandeling bied je daarom de cliënt behandeling op maat. Hierbij valt te denken aan het organiseren van activiteiten, het bieden van begeleiding en lichamelijke verzorging. Dit gebeurt op een gestructureerde manier, zodat de cliënt dit zo veel mogelijk herkent. Je zit in een klein team van collega’s en samen brengen jullie sfeer en gezelligheid in de groepen. Naast dat je collegiaal bent, werk je ook graag solistisch bijvoorbeeld bij het begeleiden van de cliënt.
Tevens kan de zorgvraag door de dag heen snel veranderen. Hier dien je jouw zorg en begeleiding op aan te passen en met het activiteitenaanbod op in te spelen.

 • Je bent minimaal in het bezit van een MBO-diploma Verzorgende IG. Ben je in het bezit van een MBO/HBO-diploma Verpleegkundige, dan mag je ook zeker reageren.
 • Je hebt affiniteit met de doelgroep (jong-)dementerenden of cliënten met een Niet-Aangeboren Hersenletsel.
 • Je bent zeer flexibel op het gebied van werktijden en -dagen.
 • Je kunt vooruit denken, handelen en improviseren.
 • Je bent graag in beweging en geen stilzitter.
 • Je bent creatief op allerlei gebieden, zoals het bedenken van nieuwe activiteiten en het motiveren van de cliënten.

Medi Interim is een arbeidsintermediair gespecialiseerd in de zorg- en welzijnssector met een breed dienstenpakket. Of je nu geïnteresseerd bent in een vaste of tijdelijke baan of een aanvulling op je uren, Medi Interim kan jou helpen. We zijn dé specialist in uitzenden, detacheren en werving & selectie. Jouw werk is onze zorg! Ons team bestaat uit 4 totaal verschillende, maar zeer enthousiaste en bevlogen dames: Karin Levels, Monique Siahaija, Rachel Thijssen en Kim Cremers. Wij gaan graag met je aan tafel om je het hemd van het lijf te vragen! Wat zijn je dromen? Waar liggen je ambities? Wij kijken graag met je mee naar de mogelijkheden op de arbeidsmarkt.

Wij van Medi Interim vinden het belangrijk dat jij met plezier op de werkvloer staat. We werken vanuit de overtuiging dat een goede balans tussen werk en privé leidt tot duurzame inzetbaarheid en de beste professionele resultaten.
De organisaties waar we je vanuit deze vacature graag inzetten liggen verspreid over heel Limburg. Dus of je nu woont in de regio Sittard/Geleen, Roermond/Weert of Venlo/Venray, bij ons ben je aan het juiste adres!

 • Een tijdelijk parttime/fulltime dienstverband voor flexibel aantal uren per week.
 • Werken op basis van ZZP behoort ook tot de mogelijkheden.
 • Salarisinschaling op basis van CAO VVT.
 • Ingang van contract kan op korte termijn plaatsvinden.
 • Werken in een enthousiast team!

Interesse in deze leuke werkplek? Reageer dan snel! Wij zitten klaar om je sollicitatie in behandeling te nemen!