4 stappen desktop
Sollicitatie flow 2

Solliciteren

Schrijf je in voor arbeidsbemiddeling en solliciteer gericht op deze vacature.

x Bestandstype doc, docx, pdf van maximaal 3 MB

Upload hier jouw cv waarmee je je optimaal presenteert aan ons en aan (potentiële) opdrachtgevers. Het al dan niet opnemen van een foto in je cv geschiedt op basis van vrijwilligheid en heeft geen negatieve consequenties. Door het uploaden van een cv met foto verleen je toestemming aan Start People en haar concernvennootschappen om deze te verwerken en te verstrekken aan (potentiële) opdrachtgevers.

Jouw gegevens worden gebruikt voor arbeidsbemiddeling, welk proces deels geautomatiseerd plaatsvindt. In ons privacy statement kun je nalezen op welke wijze wij jouw gegevens verwerken.

Medewerker debiteurenbeheer CZ

Start People Tilburg XL

Standplaats
Tilburg
Opleiding
HBO
Vakgebied
Overig
Vacaturenummer
1AV0019722

Op de afdeling debiteurenbeheer zijn we opzoek naar gedreven medewerkers met klantcontact ervaring. Je zult telefoontjes moeten beantwoorden van klanten over hun betalingsachterstand. Je zult dan ook snel moeten schakelen om een correct antwoord te kunnen geven om zo problemen in de toekomst te voorkomen. Daarnaast zul je schriftelijke verzoeken en vragen van klanten behandelen. Deze kunnen gaan over rekeningen, restituties, aanmaningen en sommaties. Ook bewaak je het nakomen van gemaakte afspraken met de klanten. Je controleert en verwerkt ontvangen gelden, zodat deze bij de juiste verzekerde worden geboekt.

Je bent iemand die ervoor gaat om de zorg elke dag te verbeteren. Dit is voor CZ een belangrijke factor. Je bent klant- en servicegericht om zo de klanten zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn. Je beschikt dan ook over goede telefonische- en communicatieve vaardigheden. Je bent breed en flexibel inzet. Daarnaast ben je ambitieus, proactief en sta je open voor veranderingen. Om de zorg continue te verbeteren is het van groot belang dat CZ op je kan bouwen, je bent dan ook betrouwbaar en verantwoordelijk.

Daarnaast voldoe je ook aan de volgende eisen;

 • Je hebt HBO werk- en denkniveau, minimaal MBO 4 diploma;
 • Je hebt ervaring met het verwerken van financiële gegevens;
 • Zeer goede beheersing van de Nederlandse taal, je zult dan ook een taaltoets moeten maken, dit is een eis om te mogen starten;
 • Je hebt een empathisch vermogen en weet je staande te houden in lastige situaties;
 • Leergierig;
 • 24 uur (parttime) tot 40 uur (fulltime) beschikbaar en flexibel inzetbaar.

Het terrein van de zorgverzekeraars is altijd in beweging. Mede door verzekeraars van CZ. Daarom vinden we het bij CZ ook zo belangrijk om continue op zoek te gaan naar verbeteringen van onze dienstverlening. Onze doelstelling is dan ook om de zorg die wij bieden aan bijna drie en een half miljoen verzekerden naar een nog hoger peil te brengen. Wij zoeken mensen deze ambitie delen. Iedere klant mag rekenen op persoonlijk advies en dit is dan ook de reden dat klanttevredenheid zo hoog in het vandaal staat bij CZ. Bij CZ werk je aan zorg die verder gaat. Door betrokkenheid en daadkracht werken we aan kansen voor vernieuwing en verbetering van de zorg. Dit om ervoor te zorgen dat we de zorg betaalbaar, toegankelijk en van hoge kwaliteit houden. Met deze mentaliteit helpen we verzekerden naar de beste begeleiding en de best passende zorg.

Gemiddeld zul je uitkomen op 30/32 uur per week op jaarbasis. Daarnaast zullen de uren variëren tussen 24 en 40 uur per week. In de opleidingsweek (8-9 weken) die begint op de 2-6-2020 ligt dit tussen de 28-40 uur. Daarna is dit flexibel tussen de 24 en 40 uur. Dit heeft er bijvoorbeeld met piekperioden te maken of perioden met wat minder aanbod.
Daarnaast bieden we jou;

 • Mogelijkheid op een vaste aanstelling binnen CZ bij goed functioneren;
 • Bruto uurloon van €13,68;
 • Duur van de opdracht is onbepaald;
 • Het maken van de taaltoets is een eis om te kunnen starten;
 • Trainingen in Goodhabitz om je verder te ontwikkelen;
 • Een werkplek in het centrum van Tilburg;
 • Een volledige vergoeding voor het reizen met OV en een tegemoetkoming in reiskosten met de auto.