Solliciteren

Schrijf je in voor arbeidsbemiddeling en solliciteer gericht op deze vacature.

x Bestandstype doc, docx, pdf van maximaal 3 MB

Upload hier jouw cv. Dit is je visitekaartje voor ons én voor opdrachtgevers waar we je voorstellen. Je kunt een foto opnemen op je cv, maar als je dit niet doet heeft dit geen negatieve gevolgen voor je sollicitatie. Als je een foto opneemt in je cv dan geef je Start People - én de bedrijven die horen bij RGF Staffing the Netherlands - toestemming om deze te verwerken en te verstrekken aan (potentiële) opdrachtgevers.

Jouw gegevens worden gebruikt voor arbeidsbemiddeling, dit vindt deels geautomatiseerd plaats. In ons privacy statement kun je nalezen hoe wij jouw gegevens verwerken.

Medewerker Declararties Buitenland

CZ Start People

Standplaats
Sittard
Opleiding
HBO
Vakgebied
Administratief
Vacaturenummer
1AV0052065

Voor de afdeling declaraties bij CZ in Sittard, team Buitenland zijn we op zoek naar een collegiale, energieke en klantgerichte collega die het team wil komen versterken. Jij werkt graag in een dynamisch team waarin je snel en veel kunt leren. Bij Declaraties Buitenland kennen we een grote diversiteit aan werkzaamheden maar er ligt een focus op administratie. Voor het kunnen afhandelen van deze werkzaamheden heb je interesse in het ontwikkelen van een brede kennis van zowel Nederlandse als buitenlandse wet- en regelgeving. Samen met je collega’s sta je garant voor een goed verloop van het administratieve proces rondom deze verschillende declaratieverwerkingen. Ook sta je verzekerden en derden telefonisch en via e-mail te woord.

Binnen het team ben je verantwoordelijk voor het verwerken van declaraties afkomstig uit het buitenland. Ook beantwoord je vragen van verzekerden, derden en collega’s telefonisch of per mail. Je verwerkt de declaraties op basis van productie afspraken, volgens bestaande instructies en/of protocollen waarbij wordt voldaan aan kwaliteits- en kwantiteitsnormen. Binnen CZ schakel je regelmatig met collega’s van andere afdelingen zoals Machtigingen Buitenland, Klant Contact Centrum en Tarifering. Verder denk je actief mee om het declaratieproces te verbeteren en je bent alert op het mogelijk onterecht declareren van zorgkosten.

 • Je hebt een hbo opleiding afgerond;
 • Je hebt kennis van buitenlandse wet- en regelgeving of je vindt dit interessant;
 • Je bent goed in Nederlands en Engels. Duits of een andere vreemde taal is een pre;
 • Je bent communicatief sterk, accuraat en cijfermatig goed onderlegd;
 • Je bent klantgericht en je vindt het leuk de telefoon op te pakken;
 • Je hebt relevante administratieve werkervaring;
 • Je bent bovendien ook flexibel, stressbestendig en collegiaal.

De wereld van de zorgverzekeraars is een dynamische wereld. CZ streeft ernaar om alles rond onze zorgverzekeringen eenvoudig en gemakkelijk te maken. En wij bieden persoonlijke begeleiding naar goede zorg. Wij werken iedere dag aan het beschikbaar maken en houden van goede zorg voor iedereen die het nodig heeft.
We bieden onze 3,6 miljoen klanten niet alleen een uitstekende zorgverzekering, we willen ook dat ze de best mogelijke zorg krijgen. Wij zoeken hiervoor de beste mensen. Mensen die betekenisvol werk willen doen in een organisatie die constant streeft naar verbetering. Iedere klant mag rekenen op persoonlijk advies en daarom staat klanttevredenheid zo hoog in het vaandel bij CZ. Klanten geven de service dan ook een 8+ en dit wil CZ graag zo houden.

 • Een uurloon van €14,13,-;
 • Een fulltime functie voor 34 uur per week in 5 dagen;
 • Een tijdelijke baan van 6 tot 9 maanden per direct;
 • Een thuiswerkvergoeding van €2,50,- per dag;
 • Volledige vergoeding voor reizen met openbaar vervoer en een tegemoetkoming in reiskosten voor de auto;
 • Een uitdagende functie binnen een grote verzekeraar;
 • De kans jezelf te kunnen ontwikkelen.
 • Groot aanbod van trainingen in Goodhabitz;