Kies je vacature
Vindt de baan die bij jou past.
Je solliciteert
Jij stuurt ons jouw gegevens en wij gaan deze met veel interesse bekijken.
Wij hebben contact
Match jij op de vacature? Dan nemen wij snel contact op om je beter te leren kennen.
Persoonlijke kennismaking
Wil jij ons ook beter leren kennen? Dan gaan we samen een kop koffie of thee drinken.
Jij gaat van start!
Wij regelen het papierwerk en jij zet de krabbel. Welkom bij de club!
jouw baan in 5 stappen

Solliciteren

Schrijf je in voor arbeidsbemiddeling en solliciteer gericht op deze vacature.

x Bestandstype doc, docx, pdf van maximaal 1,5 MB

Upload hier jouw cv waarmee je je optimaal presenteert aan ons en aan (potentiële) opdrachtgevers. Het al dan niet opnemen van een foto in je cv geschiedt op basis van vrijwilligheid en heeft geen negatieve consequenties. Door het uploaden van een cv met foto verleen je toestemming aan Start People en haar concernvennootschappen om deze te verwerken en te verstrekken aan (potentiële) opdrachtgevers.

Jouw gegevens worden gebruikt voor arbeidsbemiddeling, welk proces deels geautomatiseerd plaatsvindt. In ons privacy statement kun je nalezen op welke wijze wij jouw gegevens verwerken.

Medewerker Evenementenorganisatie HAN parttime (Oproep)

Start People Arnhem XL

Standplaats
Nijmegen
Opleiding
HBO
Vakgebied
Overig
Vacaturenummer
1206008659

Ben jij aan het studeren bij de HAN, en wil je bijverdienen in combinatie met jouw studie? Lees dan snel verder!

Gedurende dit gehele studiejaar organiseert de HAN open dagen/- avonden voor toekomstige studenten. Deze dagen en avonden kunnen alleen georganiseerd worden met de hulp van studenten! Jullie zijn hét visitekaartje van de HAN en zorgen voor de ontvangst van bezoekers, het uitdelen van brochures, het beantwoorden van vragen en het doorverwijzen van bezoekers. Een leuke manier om jouw HAN te promoten én goed bij te verdienen!

Jij bent:

  • Student aan de HAN;
  • Representatief;
  • Communicatief vaardig.

De HAN investeert in onderwijs en onderzoek. Vanuit de campussen in Arnhem en in Nijmegen verzorgt de HAN voor ongeveer 31.000 studenten meer dan 80 bachelor- en masteropleidingen. De synergie tussen onderwijs, beroepenveld, onderzoek en maatschappij is daarbij een belangrijk aandachtspunt.

Het salaris dat je ontvangt bedraagt € 10,74 bruto per uur en daarnaast bouw je 8% vakantiegeld en vakantiedagen op! Afhankelijk van jouw woonplaats kom je eventueel ook in aanmerking voor reiskosten.

Start People/HAN@work verzorgt de planning en verloning. Je krijgt per keer dat er een open dag/-avond of andere bijeenkomst wordt georganiseerd een e-mail met de vraag of je die keer wil/kan meewerken. Een leuke, flexibele bijbaan dus!

Als je interesse hebt, solliciteer dan snel via onderstaande link! Voeg je CV toe en noteer in de motivatie ook jouw studierichting + studiejaar. Dit is belangrijk zodat jij ook ingezet kunt worden om jouw eigen opleiding te promoten.