Solliciteren

Schrijf je in voor arbeidsbemiddeling en solliciteer gericht op deze vacature.

Deze vacature bestaat helaas niet (meer).

Medewerker Facility

Start People Eindhoven XL

Standplaats
Valkenswaard
Opleiding
MBO
Vakgebied
Overig
Vacaturenummer
1AV0033002

Als medewerk(st)er van het Facility Services Team ontzorg je samen met je collega’s de MCB organisatie. Dat betekent dat je zeer gevarieerde taken hebt op facilitair gebied. Daarbij kun je denken aan o.a. het verzorgen van post, intern bezorgen van bestellingen en materialen, verhuizingen, facilitair ondersteunen van evenementen door het in orde maken van de ontvangstruimten en parkeergelegenheid, archiefwerkzaamheden en het verrichten van kleine reparaties en allerlei andere voorkomende hand- en spandiensten.

Wij zijn op zoek naar een spontane en dienstverlenende kandidaat met een MBO-werk- en denkniveau. Bij voorkeur heb je ervaring in een vergelijkbare functie. Je bent een echte teamspeler, klantvriendelijk en vind het prettig anderen te helpen en te ontzorgen. Je bent redelijk handig met een computer (Word en Excel) en hebt technisch inzicht. Ook heb je je rijbewijs. Tot slot ben je bereid om indien nodig ook buiten je normale werktijden en -dagen te werken, bij voorbeeld bij verhuizingen, evenementen en tussen Kerst en Nieuw.

MCB Nederland is een groothandel in metaal en is gevestigd in Valkenswaard. Met ruim 600 medewerkers in dienst zijn er veel afdelingen die ontzorgd dienen te worden. Geen dag is hetzelfde. MCB is van oudsher een familie bedrijf en dit merk je aan alles binnen de organisatie.

Wij zijn per direct op zoek naar een leuke dynamische vrolijke kandidaat die ons team kan komen versterken.
Deze functie is voor 4 tot 5 dagen per week, tussen de 31 en 38,75 uur.
Het salaris is maximaal €2245,- bruto bij een fulltime dienstverband, waarbij €2245,- de max is in de schaal..
Bij gebleken geschiktheid maak je kans op een vaste aanstelling bij MCB