Solliciteren

Schrijf je in voor arbeidsbemiddeling en solliciteer gericht op deze vacature.

x Bestandstype doc, docx, pdf van maximaal 3 MB

Upload hier jouw cv. Dit is je visitekaartje voor ons én voor opdrachtgevers waar we je voorstellen. Je kunt een foto opnemen op je cv, maar als je dit niet doet heeft dit geen negatieve gevolgen voor je sollicitatie. Als je een foto opneemt in je cv dan geef je Start People – én de bedrijven die horen bij USG People Holdings BV. - toestemming om deze te verwerken en te verstrekken aan (potentiële) opdrachtgevers.

Jouw gegevens worden gebruikt voor arbeidsbemiddeling, dit vindt deels geautomatiseerd plaats. In ons privacy statement kun je nalezen hoe wij jouw gegevens verwerken.

Medewerker fotostudio automotive

Start People Heerlen XL

Standplaats
Born
Opleiding
MBO
Vakgebied
Transport
Vacaturenummer
1AV0028705

Koopman is een automotive bedrijf dat als tussenstation fungeert tussen autofabrikanten en autodealers. Voertuigen komen binnen bij Koopman en deze worden hier tijdelijk opgeslagen voordat ze doorgestuurd worden naar de autodealer.

Een andere tak bij Koopman is het innemen van auto's waarvan de lease is verlopen. Koopman controleert deze auto's op afgesproken onderdelen en stelt hier een rapport over op dat vervolgens naar de dealer wordt verstuurd. De dealer besluit vervolgens op basis van dit rapport om auto's via een online veiling wordt verkocht of via de showroom. Om een goed beeld te schetsen vraagt de dealer aan Koopman om foto's toe te voegen bij het dossier.

Het is de taak van de medewerker fotostudio om foto's te maken van de auto na intake en voor verkoop. Het betreft een fulltime vacature voor 40 uur per week. Deze afdeling zal ook jouw focus gebied worden. Het kan voorkomen dat er op een dag geen 8 uur werk is in de fotostudio. Er kan dan aan jou gevraagd worden om andere allround werkzaamheden over te nemen zoals het verplaatsen van auto's op het terrein en auto's door de wasstraat te halen.

Voor een medewerker fotostudio is het belangrijk dat jij:

 • Affiniteit en passie voor auto's hebt
 • Affiniteit (ervaring) in fotografie hebt
 • 40 uur beschikbaar (full time) bent
 • minimaal 1 jaar in bezit bent van een B-rijbewijs

Elke dealer ( Mercedes, BMW, Jaguar etc.) vragen om verschillende soorten foto's. Het is daarom belangrijk dat jij op den duur snel kunt schakelen tussen verschillende foto settings.

Het is daarbij ook belangrijk dat jij om kan gaan met stress en op tempo kan werken, zonder dat dit ten kostte gaat van de kwaliteit.

Werken bij Koopman Automotive Solutions betekent werken in een snelgroeiende, internationaal georiënteerde onderneming met een ambitieus team. Op professionele wijze werken zij aan een optimale dienstverlening voor hun klanten. Zij bieden een breed scala aan automotive diensten en hebben klanttevredenheid hoog in het vaandel staan.

Als je komt werken bij Koopman:

 • Kom je te werken in een sterk groeiende organisatie
 • Heb je afwisselend werk
 • Kom je te werken in een enthousiast team
 • Werk je in een informele werksfeer

Koopman Automotive Solutions is gelegen in Born. Born is goed bereikbaar vanuit de richtingen Roermond, Sittard en Maastricht.

Het betreft een tijdelijk dienstverband dat bij goed functioneren verlengd kan worden voor langere tijd.

 • Bij aanvang een bruto uurloon van € 12,31. Bij goed functioneren na 1 maand verhoogd naar € 12,98
 • Een reiskostenvergoeding van 4 dagen per week, vanaf 10 KM
 • 25 vakantiedagen per jaar
 • Je ontvangt 8,33% vakantiegeld waarvan 0,33% netto wordt uitbetaald op basis van een zomervergoeding.

Ben jij de geschikte kandidaat voor deze vacature? Solliciteer dan direct!