Solliciteren

Schrijf je in voor arbeidsbemiddeling en solliciteer gericht op deze vacature.

x Bestandstype doc, docx, pdf van maximaal 3 MB

Upload hier jouw cv. Dit is je visitekaartje voor ons én voor opdrachtgevers waar we je voorstellen. Je kunt een foto opnemen op je cv, maar als je dit niet doet heeft dit geen negatieve gevolgen voor je sollicitatie. Als je een foto opneemt in je cv dan geef je Start People – én de bedrijven die horen bij USG People Holdings BV. - toestemming om deze te verwerken en te verstrekken aan (potentiële) opdrachtgevers.

Jouw gegevens worden gebruikt voor arbeidsbemiddeling, dit vindt deels geautomatiseerd plaats. In ons privacy statement kun je nalezen hoe wij jouw gegevens verwerken.

Medewerker Groenvoorziening

Start People Tiel

Standplaats
Boven-Leeuwen
Opleiding
MBO
Vakgebied
Overig
Vacaturenummer
1AV0044129

Is het werken in de buitenlucht door weer en wind het liefste wat jij doet? Ben jij een échte vakman met groene vingers? Lees dan snel verder!

Wij zijn per direct op zoek naar een enthousiaste Hovenier die extra blij wordt van het buiten werken in het groen.

Samen met je collega verricht je verschillende klussen in de regio van Maas & Waal. Tijdens deze klussen gebruik jij je kennis over planten en bomen en weet jij ook iedere klus netjes op te leveren.
Geen dag is hetzelfde als Hovenier. De ene dat snoei je hagen, de andere dag maai je gras of ben je aan het aanplanten van nieuwe beplantingen. Zo nu en dan een tuinhuis in elkaar zetten hoort ook bij het totaalpakket.

Jouw takenpakket in een notendop:

 • Het onderhouden en beheren van diverse tuinen en buitenruimtes door middel van grasmaaien en verticuteren;
 • Werkzaamheden op een maaimachine, trekker of shovel;
 • Bemesten en planten zaaien;
 • Onkruid in de tuin wieden;
 • Het zagen, onderhouden en snoeien van bomen.

Het betreft een functie in dagdiensten. Dit betekent dat er van je verwacht wordt om rond 07.30 uur / 08.00 uur op locatie zijn.
Heb je geen ervaring als Hovenier maar lijkt de functie jou wel wat? Schroom niet op de reageren!

Voor deze functie zijn we op zoek naar een aanpakker met de juiste mentaliteit. Ook herken jij jezelf in onderstaande punten, namelijk:

 • Je bent in het bezit van een MBO-hovenier diploma of hebt de inzet en motivatie om jezelf te ontwikkelen tot vakbekwaam Hovenier;
 • Je hebt geen 9 tot 5 mentaliteit en bent flexibel ingesteld. Zo nu en dan wordt er namelijk overgewerkt en dit is voor jou geen enkel probleem;
 • In bezit van rijbewijs B (E is een pre). Wanneer je een vakbekwame Hovenier bent staat er een bus klaar zodat je zelfstandig naar klussen kunt gaan;
 • Je kan zowel zelfstandig als in teamverband werken.

Het bedrijf waar jij komt te werken is gevestigd in Boven-Leeuwen. Wij bieden een totaalpakket van diensten aan, hierbij denk je aan: tuinontwerp, tuinaanleg, tuinrenovatie en tuinonderhoud.
Wij zijn een klein bescheiden bedrijf, waarvan twee enthousiaste Hoveniers. Hierdoor kunnen klanten rekenen op veel persoonlijke aandacht. Korte communicatielijnen en het strikt nakomen van gemaakte afspraken zijn kenmerken van het bedrijf. Bovendien worden alle werkzaamheden in eigen beheer uitgevoerd. Nieuwe medewerkers krijgen de mogelijkheid om het totale pakket te leren.

Ben je enthousiast geworden na het lezen van de vacature en wil je er nog meer over weten? Neem dan telefonisch contact op door te bellen naar het nummer 0344-615 363 of stuur een Whats-App naar 06-51086321. Sanne vertelt je er graag meer over. Je mag ook altijd mailen naar Tiel@startpeople.nl

 • Een leuke, afwisselende en verantwoordelijke fulltime baan met uitzicht op een vast dienstverband;
 • Salaris conform de CAO voor Hoveniers. Het salaris is natuurlijk afhankelijk van leeftijd en ervaring, maar het varieert tussen de €1.762 en €3.071 bruto per maand o.b.v. 37 uur;
 • Woon je binnen een straal van 10 km dan worden jouw reiskosten vergoed met een maximum tot €1,25 per dag;
 • Heb je na een tijdje alle werkzaamheden onder de knie en ben je op zoek naar meer? Dat kan! Zo nu en dan een muur metselen hoort ook bij onze werkzaamheden;
 • Tot slot staat er op het einde van de week een koud biertje klaar om een succesvolle week af te sluiten en het weekend in te luiden!

Volg en like tot slot onze Social Media kanalen om op de hoogte te blijven van nieuws uit onze arbeidsmarkt