Solliciteren

Schrijf je in voor arbeidsbemiddeling en solliciteer gericht op deze vacature.

x Bestandstype doc, docx, pdf van maximaal 3 MB

Upload hier jouw cv. Dit is je visitekaartje voor ons én voor opdrachtgevers waar we je voorstellen. Je kunt een foto opnemen op je cv, maar als je dit niet doet heeft dit geen negatieve gevolgen voor je sollicitatie. Als je een foto opneemt in je cv dan geef je Start People – én de bedrijven die horen bij USG People Holdings BV. - toestemming om deze te verwerken en te verstrekken aan (potentiële) opdrachtgevers.

Jouw gegevens worden gebruikt voor arbeidsbemiddeling, dit vindt deels geautomatiseerd plaats. In ons privacy statement kun je nalezen hoe wij jouw gegevens verwerken.

Medewerker groenvoorziening met C rijbewijs

Start People Transport BGV Eindhoven

Standplaats
Maastricht
Opleiding
VMBO
Vakgebied
Transport
Vacaturenummer
1AV0040941

Zoek jij een fulltime baan met regelmaat en werk je graag buiten in een actieve functie! Dan is de functie van medewerker groenvoorziening wellicht op jouw lijf geschreven!
Wij zijn op zoek naar medewerkers groenvoorziening voor gemeente Maastricht Stadsbeheer. Als medewerker groenvoorziening met C rijbewijs werk je samen met je team aan het schoon houden en verzorgen van de buitenruimte. Een belangrijk onderdeel van deze functie is het maaien van bebossing langs provinciale- en snelwegen, parken en recreatiegebieden met behulp van een bosmaaier. Elke dag is anders. Dus wil jij graag bijdragen aan een fijne leefomgeving voor mensen en heb je ervaring met een bosmaaier of wil je je laten omscholen tot bosmaaier reageer dan direct!

Je ben in het bezit van een rijbewijs C of minimaal BE
Je hebt werkervaring als bosmaaier en/of medewerker groenvoorziening of wilt hiervoor opgeleid worden.
Je bezit bij voorkeur een geldig certificaat en of diploma bosmaaier of bent bereid dit te halen.
Je kunt zowel zelfstandig als in teamverband goed functioneren
Je beschikt over een flinke portie doorzettingsvermogen en flexibiliteit
Je bent full time beschikbaar

Afdeling stadsbeheer is onderdeel van Gemeente Maastricht. De afdeling stadbeheer zorgt ervoor dat de openbare ruimte in en rondom Maastricht schoon blijft en klaar is voor de toekomst. Jij kunt hier als medewerker en burger een bijdrage aan leveren, hoe mooi is dat?!

Een afwisselende en actieve baan in de buitenlucht.
Een fulltime functie voor 40 uur per week.
Het salaris van minimaal € 11,30 bruto per uur . De functie valt in schaal 4 van de gemeentelijke CAO. Op basis van ervaring en opleiding bestaat de mogelijkheid op een hoger uurloon.
Bij goed functioneren ontvang je een jaarlijkse periodieke verhoging.
Tevens krijg je via Start People 25 vakantiedagen per jaar en 8,33% vakantiegeld.
Dit betreft een functie in tijdelijk dienstverband. Bij goed functioneren bestaat altijd de mogelijkheid om voor langere tijd werkzaam te zijn bij de gemeente Maastricht.

Hoe nu verder:
Zodra wij je sollicitatie hebben ontvangen, nemen we binnen 24 uur contact met je op om je sollicitatie te bespreken en om eventueel een kennismakingsgesprek te plannen.