Solliciteren

Schrijf je in voor arbeidsbemiddeling en solliciteer gericht op deze vacature.

Deze vacature bestaat helaas niet (meer).

Medewerker HR administratie

Start People Enschede

Standplaats
Borne
Opleiding
MBO 3/4
Vakgebied
HR
Vacaturenummer
1AV0069185

Ben jij graag servicegericht aan het werk en zorg jij er graag voor dat de personeelsadministratie in orde is? Wil jij op korte termijn graag aan de slag als HR medewerker binnen een zorginstelling? Dat kan! Start People is namelijk op zoek naar een parttime HR medewerker voor de backoffice en de frontoffice.

Graag vertellen we je in onderstaande vacature meer over deze leuke functie. Uiteraard mag je voor aanvullende vragen ook direct contact met ons opnemen. Je mag vragen naar Sophie en wij zijn bereikbaar op 053 4814600 (optie 3). Je mag ons ook een Whatsapp berichtje sturen op 06-24920758.

De HR afdeling waar jij komt te werken bestaat uit een front- en een backoffice. Wat leuk is aan deze functie is dat jij op beide plekken ingezet gaat worden. In de frontoffice ben jij het eerste aanspreekpunt voor alle medewerkers in het primaire proces, secretaresses, managers, collega’s van de stafafdelingen en van externen. Je behandelt vragen via telefoon en per mail. Dit kunnen vragen zijn over de geautomatiseerde administratieve processen, personele gegevens of vragen over personele regelingen zoals; cao, arbeidsrecht, werkkostenregelingen en vragen met betrekking tot verlof. Jij zorgt dat de gezamenlijke agenda goed gepland is, opgevolgd wordt en in samenspraak met de backoffice zorg je voor de juiste uitvoering van de taken.

In de backoffice verricht je met name administratieve werkzaamheden op HR gebied zoals het controleren en verwerken van personele gegevens in de systemen. In deze backoffice rol ga je ook documenten verwerken en archiveren, correspondentie opstellen en kengetallen aanleveren voor rapportages.

Ook het meedenken en uitwerken van de verschillende processen is een onderdeel van je functie. Er zullen diverse vraagstukken op je pad komen welke jij gaat uitzoeken o.a. op het gebied van wet en regelgeving.

 • Je hebt een relevante opleiding afgerond op minimaal MBO-4 niveau richting personeelsadministratie;
 • Je hebt enkele jaren werkervaring in een vergelijkbare functie
 • Je hebt kennis van relevante HR wet- en regelgeving die nodig is voor het correct uitvoeren van de personeelsadministratie;
 • Je hebt ervaring met het AFAS systeem;
 • Je bent goed in het werken met alle Office pakketten;
 • Je bent bereid om op vrijdag te werken;

Je herkent jezelf in onderstaande omschrijving:
Secuur en ordelijk werken past jou uitstekend. Je bent klantvriendelijk en kunt zelfstandig werken binnen richtlijnen en procedures. Verder ben jij veranderingsbereid en ben je gewend feedback te geven en te ontvangen. Daarnaast beschik jij over sociale en communicatieve vaardigheden en weet jij op verschillende niveaus contact te leggen.

Je gaat werken in een waarden gedreven, financieel gezonde organisatie met veelal kleinschalige locaties waar goed werkgeverschap hoog op de agenda staat, maar bovenal kom je terecht in een gezellig team waar er naast hard werken ook tijd is voor een lolletje of een serieus gesprek. Het HR team bestaat uit 25 enthousiaste medewerkers. HR-adviseurs, medewerkers HR administratie, secretaresse, adviseurs opleidingen, trainers leerwijzer cliënten, medewerkers leerwijzer, recruiter,
re-integratieadviseur, medewerker verzuimadministratie en HR manager. Je komt te werken op de locatie in Borne.

Graag vertellen wij jou in een eerste telefonische kennismaking nog meer over deze leuke organisatie.

Het betreft een parttime functie voor minimaal 20 en maximaal 24 uur per week en in eerste instantie ga je werken via Start People. Bij wederzijds tevredenheid over het functioneren zal er op termijn een mogelijkheid zijn om rechtstreeks bij onze opdrachtgever in dienst te treden waarbij je in eerste instantie een contract voor bepaalde tijd krijgt.

Wij zetten jou als medewerker centraal en bieden daarom het volgende:

 • Veel ontwikkelingsmogelijkheden:
 • Een baan in een uitdagende werkomgeving;
 • Salaris liggend tussen 1963-2902 bruto per maand bij een 36-urige werkweek. De salariëring is afhankelijk van je achtergrond en werkervaring.
 • 8,33% vakantiegeld via Start People;
 • Werkdagen zullen in overleg met jou afgestemd worden.

We starten in de week van 20 december met de eerste selectie. De sollicitatieprocedure zal er als volgt uit gaan zien;

1: Solliciteer bij Start People op deze vacature;
2: Bij geschiktheid via een telefonische screening nodigen wij je uit voor een kennismaking via Teams waar we je graag meer vertellen over de functie en de organisatie;
3: Bij interesse vanuit onze opdrachtgever volgt er op zeer korte termijn een gesprek bij de opdrachtgever;
4: Is er van beide kanten interesse dan volgt er een aanbod en na akkoord mag jij op korte termijn starten!

Interesse? Wij komen heel graag op korte termijn met jou in contact. Je kunt ons het beste bereiken op 053-4814600 (optie 3). Je mag ons ook een Whatsapp berichtje sturen op 06-24920758.