Solliciteren

Schrijf je in voor arbeidsbemiddeling en solliciteer gericht op deze vacature.

x Bestandstype doc, docx, pdf van maximaal 3 MB

Upload hier jouw cv. Dit is je visitekaartje voor ons én voor opdrachtgevers waar we je voorstellen. Je kunt een foto opnemen op je cv, maar als je dit niet doet heeft dit geen negatieve gevolgen voor je sollicitatie. Als je een foto opneemt in je cv dan geef je Start People - én de bedrijven die horen bij RGF Staffing the Netherlands - toestemming om deze te verwerken en te verstrekken aan (potentiële) opdrachtgevers.

Jouw gegevens worden gebruikt voor arbeidsbemiddeling, dit vindt deels geautomatiseerd plaats. In ons privacy statement kun je nalezen hoe wij jouw gegevens verwerken.

Medewerker inpakafdeling

Start People Veendam

Standplaats
Veendam
Opleiding
MBO
Vakgebied
Logistiek
Vacaturenummer
1AV0062567

Als inpakmedewerker in de drie ploegen houdt je je bezig met het vouwen en plakken van dozen en trays met gereed product. Je zorgt voor het inpakken, dichtplakken en etiketteren van de dozen en stapelt ze vervolgens netjes op. Tevens kan het voorkomen dat je dozen moet labelen of doppen op de flessen moet drukken. Het is belangrijk dat je de veiligheidsvoorschriften in acht neemt en je werkplek schoon houdt. Het gaat om een fulltime baan voor de langere termijn.

Met ervaring als inpakmedewerker op zak ben jij dé kandidaat die wij zoeken. Nog niet de juiste ervaring, maar wel gemotiveerd om aan de slag te gaan? Dan is deze vacature wat voor jou! We zijn op zoek naar mensen die het leuk vinden om lekker de handen uit de mouwen te steken. Verstand op nul en gaan, nou ja wel enigszins blijven nadenken en zorgen voor een nette en veilige werkomgeving.

Verder ben jij:

  • In staat om repeterende werkzaamheden te verrichten;
  • In staat om fysieke werkzaamheden uit te voeren;
  • In staat om in een gebogen/staande houding te werken;
  • In staat om procedures en instructies op te volgen.

Je bent flexibel inzetbaar en werken in 3 ploegen is voor jou geen probleem. Ben jij dé kandidaat die wij zoeken? Reageer dan meteen via de sollicitatieknop of stuur een e-mail naar veendam@startpeople.nl. We zijn ook bereikbaar via Whatsapp: 06-83128184!

De opdrachtgever is een organisatie gespecialiseerd in de productie van spuitbussen, gevestigd in Veendam. Over de jaren heen hebben ze zich ontwikkeld tot een van de Europese marktleiders in hun branche. De organisatie is goed te bereiken vanuit Groningen, Veendam en Assen.
De organisatie kenmerkt zich door korte communicatielijnen en de afdelingen werken nauw samen. Er hangt een nuchtere en informele werksfeer en er is ruimte voor eigen initiatief.

Wij bieden een fulltime baan in 3 ploegen. Het gaat om een functie voor de lange termijn. Het salaris ligt, afhankelijk van je ervaring, tussen de € 1800,- en € 2100,- bruto per maand incl. ploegentoeslag. De werkweek in de ochtend- en middagdienst bedraagt 37,5 uur en de nachtdienst 33,75 uur. Na een tijd via Start People te hebben gewerkt is het mogelijk om rechtstreeks in dienst te treden met als doel een vast dienstverband.

Verder bieden wij jou:

  • Toegang tot ons online trainingsportaal;
  • Vakantiegeld van 8,33 %.