Solliciteren

Schrijf je in voor arbeidsbemiddeling en solliciteer gericht op deze vacature.

Deze vacature bestaat helaas niet (meer).

Medewerker inpakafdeling Hydro

Start People 's-Hertogenbosch XL

Standplaats
Drunen
Opleiding
Overig
Vakgebied
Techniek
Vacaturenummer
1AV0026688

Hoe ziet jouw werkdag er als inpakker uit? Afhankelijk van de ploeg start je jouw werkdag ’s ochtends, ’s middags of ’s avonds. Je loopt het pand binnen, je hebt je werkkleding al aan (zo niet dan kleed je je even om) en pakt een lekkere bak koffie. Bij aanvang van de dienst ontmoet je jouw collega’s bij het centrale ontmoetingspunt in de Extrusie-hal en krijg je van de teamleider te horen welke orders jij en je collega’s gaan verwerken. Samen met je collega’s loop je naar de inpaktafel om alle spullen te verzamelen. De pallet die jullie nodig hebben moet nog zelf in elkaar worden gezet omdat deze afmetingen natuurlijk per order verschillen. Je controleert de producten op kwaliteit en legt deze op de pallet met schuim of karton ertussen zodat het niet beschadigd. De ploegtijden zijn als volgt: 7:00 – 15:30 / 15:30 – 0:00 en 0:00 – 7:00.

Je bent een echte in- en aanpakker. Je vind het leuk om bestelling klaar te maken voor klanten en consumenten. Om deze functie goed uit te voeren heb je al enige ervaring met magazijnwerk (orderpicken, packen), inpakwerk of werk in de productiesector. Je vind het niet erg om mee te denken hoe de producten zo goed mogelijk ingepakt dienen te worden.
Je bent kracht die fulltime beschikbaar is en dit verdeeld over 3 ploegen. Ook is je ambitie om dit voor langere periode te blijven doen en om door te groeien binnen het bedrijf.

Hydro is in 1905 opgericht en is op dit moment met 35.000 werknemers werkzaam in 40 landen wereldwijd. Het hoofdkantoor is gevestigd in Noorwegen. Het is een toonaangevend bedrijf dat onder andere aluminium producten maakt. Deze producten variëren van lichtmasten tot H-profielen voor constructie tot metalen hekken, kortom zeer divers. Met ruim een eeuw aan ervaring probeert Hydro met haar producten de levensvatbaarheid en de duurzaamheid te verbeteren. Voor onze locatie in Drunen dat naast Tilburg ligt zoeken wij nog goed gemotiveerde krachten! Wie wil hier nu niet werken?

Wij bieden jou een ruim marktconform salaris wat uitkomt op een bruto uurloon van € 12,68 hier komt nog 22% ploegentoeslag bij én nog 5% ADV toeslag. Naast dit alles bieden wij jou ook nog reiskostenvergoeding als jij verder dan 10km van Hydro woont. Wanneer jij een goede werkhouding hebt en de juiste inzet toont biedt Hydro jou een opleidingstraject en kun je doorgroeien tot operator. Tot slot; zodra jij een goede beoordeling ontvangt wordt je bij Hydro overgenomen en krijg je een contract voor onbepaalde tijd. Ben je geïnteresseerd? Neem dan direct contact op met de intercedent 06-81598653 of mail naar hydro@startpeople.nl