Solliciteren

Schrijf je in voor arbeidsbemiddeling en solliciteer gericht op deze vacature.

x Bestandstype doc, docx, pdf van maximaal 1,5 MiB

Upload hier jouw cv waarmee je je optimaal presenteert aan ons en aan (potentiële) opdrachtgevers. Het al dan niet opnemen van een foto in je cv geschied op basis van vrijwilligheid en heeft geen negatieve consequenties. Door het uploaden van een cv met foto verleen je toestemming aan Start People en haar concernvennootschappen om deze te verwerken en te verstrekken aan (potentiële) opdrachtgevers.

Jouw gegevens worden gebruikt voor arbeidsbemiddeling, welk proces deels geautomatiseerd plaatsvindt. In ons privacy statement kun je nalezen op welke wijze wij jouw gegevens verwerken.

 

 


Medewerker instroom en informatievoorziening

Start People Amsterdam XL

Standplaats
Amsterdam
Opleidingsniveau
HBO
Vakgebied
Administratief
Vacaturenummer
6498003995

Parttime administratief medewerker bij de Hva in Amsterdam!

Binnen de Faculteit Business en Economie (FBE) van de Hogeschool van Amsterdam (HvA) zorgt het Onderwijsbureau voor de administratieve en organisatorische ondersteuning van de onderwijsprocessen op het gebied van: instroom en informatievoorziening, SIS, roostering, toetsing, resultatenadministratie en minoren.

Het team instroom en informatievoorziening (I&I) is verantwoordelijk voor informatievoorziening aan studenten en medewerkers. Met name ten behoeve van de start van het nieuwe studiejaar en in het bijzonder de verplichte studiekeuzecheck voor toekomstige studenten. Als medewerker instroom en informatievoorziening ben je verantwoordelijk voor de uitvoering van diverse taken voor verschillende opleidingen.

Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde en enthousiaste

Je verstrekt algemene informatie via telefoon, outlook, topdesk, whatsap en intranet, waarbij de nadruk ligt op de activiteiten rondom de studiekeuzecheck. Ook informeer je en adviseer je studenten en medewerkers en draag je zowel administratief als organisatorisch zorg voor een tijdige verwerking van de gegevens van de (toekomstige) studenten. Daarnaast lever je gegevens aan en draag je bij aan het opstellen van concept managementrapportages. Ook signaleer en corrigeer je waar nodig afwijkingen in de beschikbare gegevens. In rustige periodes help je collega’s van het onderwijsbureau bij allerhande klussen.

Wij zoeken

Je beschikt over mbo+/hbo werk- en denkniveau en hebt ervaring met geautomatiseerde administratieve processen. Ook heb je ervaring en/of ben je bekend met het Student Informatie Systeem (SIS) en beschikt over kennis van Excel. Je kunt goed met verschillende systemen omgaan en beschikt over analytisch vermogen. Je beschikt over een klantgerichte en dienstverlenende werkhouding en over goede communicatieve vaardigheden zowel mondeling als schriftelijk. Je werkt resultaatgericht, zorgvuldig, maakt nieuwe kennis snel eigen en pakt nieuwe dingen snel op. Je kan zelfstandig en planmatig werken en bent stressbestendig. Je volgt graag procedures en protocollen en bent gewend aan werken met piekperioden. Je bent flexibel in werkdagen en tijden (soms ook in de avonduren of op zaterdagen).

De afdeling
Je maakt deel uit van het Onderwijsbureau (36 medewerkers) en werkt nauw samen met jouw directe collega medewerkers van de centrale studenten administratie en de opleidingen. Een goede samenwerking is van essentieel belang voor een goede kwaliteit van de geleverde dienstverlening. Het Onderwijsbureau is gevestigd op 2 locaties: Fraijlemaborg (Fraijlemaborg 133) en Wibauthuis (Wibautstraat 3b). Je zult op beide locaties werkzaam zijn.

Het betreft een tijdelijk dienstverband ingaande per 1 maart 2019 tot en met 31 augustus 2019. Het aantal uur is 35 uur per week. Dit is verdeeld over 7 uur per dag. De functie is ingeschaald in schaal 7. Deze schaal loopt van € 2104,46 tot € 2924,97 bruto per maand op basis van een volledige aanstelling. Inschaling vindt plaats op basis van kennis en ervaring. Heb je interesse? Reageer dan snel. De vacature sluit maandag 11-2- 2019 om 14:00 uur! De locatie is gemakkelijk aan te reizen vanuit Amsterdam, Schiphol en Utrecht.