Solliciteren

Schrijf je in voor arbeidsbemiddeling en solliciteer gericht op deze vacature.

Deze vacature bestaat helaas niet (meer).

Medewerker intake en expertise

Start People Heerlen XL

Standplaats
Born
Opleiding
MBO
Vakgebied
Transport
Vacaturenummer
1AV0060454

Koopman Automotive Solutions in Born is op zoek naar een medewerker intake en expertise (schade controleur) voor de afdeling car logistics. Koopman is een automotive bedrijf dat fungeert als tussenstation tussen fabrikant en dealer. Koopman krijgt nieuwe auto's aangeleerd voor tijdelijke opslag maar neemt ook auto's in waar het lease contract van is afgelopen.

Koopman doet vervolgens een controle uitvoeren op deze auto. Is er schade? Doen de schokbrekers het nog? Werkt alles nog? etc. Jij stelt dan een rapport op en hier worden dan nog foto's van gemaakt. De klant bepaald vervolgens aan de hand van dit rapport of de auto via een veilingsite wordt verkocht of via de showroom. Aan de hand van dat besluit wordt de auto door een andere afdeling verder afgehandeld.

Om aan te kunnen starten in deze functie moet jij bereid zijn een interne opleiding van ongeveer een half jaar te volgen. Dit gebeurd tijdens het werken.
Omdat jij de hele dag aan de slag bent met auto's is het belangrijk dat jij affiniteit hebt met auto's.

Daarnaast zoeken wij iemand die:

  • Bekend is met het gebruik van modern IT-systemen
  • Je beheerst de Nederlandse taal in woord en geschrift
  • Je bent flexibel en gemotiveerd
  • Hebt minimaal 1 jaar het rijbewijs B
  • Je hebt een verantwoordelijkheidsgevoel
  • Je hebt oog voor detail

De functie staat momenteel open bij Koopman in Born. Momenteel is Koopman een nieuwe locatie aan het opstarten in Genk (20 minuten van Born). De mogelijkheid bestaat dat aan jou gevraagd wordt of jij na verloopt van tijd interesse hebt om na je training naar Genk te gaan en te ondersteunen in het opzetten van de locatie daar.

De locatie in Born is slecht te bereiken met openbaar vervoer. het is daarom een vereiste dat je in bezit bent van eigen vervoer om op locatie te komen. De locatie ligt naast de snelweg en daarom goed te bereiken vanuit Maastricht, Heerlen, Sittard en Roermond.

Wij bieden jou een tijdelijk dienstverband wat kan uitgroeien naar een dienstverband voor langere tijd en wellicht zelfs een overname. Het salaris is € 12,43 bruto per uur en kan na afronding van de opleiding in combinatie met functioneren stijgen. Vanuit Start People krijg jij 25 vakantiedagen per jaar en 8,33% vakantiegeld.

Vanuit Koopman is er een reiskostenregeling voor 4 dagen per week met een max van € 7,50 per dag.