Solliciteren

Schrijf je in voor arbeidsbemiddeling en solliciteer gericht op deze vacature.

Deze vacature bestaat helaas niet (meer).

Medewerker jeugdbibliotheek

Start People Heerlen XL

Standplaats
Maastricht
Opleiding
Overig
Vakgebied
Overig
Vacaturenummer
1AV0062286

Op dit moment staat de eerste gespreksronde gepland waardoor nieuwe sollicitaties nog niet in behandeling worden genomen.

Ben jij een echte teamspeler? Kun jij systemen snel eigen maken? Dan zoeken wij jou!

Start People Heerlen is op zoek naar een medewerker jeugdbibliotheek voor de gemeente Maastricht.

Als medewerker jeugdbibliotheek krijg je een aantal specifieke taken in de jeugdbibliotheek. Je helpt met het mede organiseren en uitvoeren van lees- en taalbevorderingsactiviteiten. Verder ondersteun je de jeugdbibliothecaris in haar werkzaamheden. Je sorteert boeken op thema voor het onderwijs en organiseert en voert voorleesactiviteiten uit.
Ook bied je ondersteuning van de activiteiten voor de opening van Centre Céramique, ook in de vakantieperioden. Ten slotte bied je algemene ondersteunende werkzaamheden in de bibliotheek (sorteerruimte, klaarmaken mandjes voor de Boek aan huis etc).

Dit ben jij:

  • Je bent een teamspeler met een passie voor leesbevordering. Je bent resultaatgericht en kunt je flexibel opstellen in een wisselende werkomgeving.
  • Je bent communicatief sterk en kunt goed organiseren.
  • Je bent digitaal vaardig en kunt je het bibliotheeksysteem snel eigen maken.
  • Je bent bereid om de 20 uur te werken over 4 dagen, ook in de weekenden.

Centre Céramique I Kumulus I Natuurhistorisch Museum verrijkt, verbindt en verwondert

De combinatie van een eeuw ervaring in kunsteducatie, een unieke collectie en de wijze waarop we de amateurkunsten ondersteunen, maakt ons hét kenniscentrum voor cultureel erfgoed, ‘t knooppunt voor talentontwikkeling en het kloppend hart voor cultuurparticipatie in Maastricht. We willen cultureel gids en reisgezel zijn. Als gids maken wij kunst, cultuur en erfgoed zichtbaar en inzetbaar voor alle Maastrichtenaren, van elke leeftijd en met elk talent. Als reisgezel gaan we in dialoog en gaan we productief aan de slag met de eigen ideeën van ons reisgezelschap.

Een leuke werkomgeving bij gemeente Maastricht waarbij jij gestimuleerd wordt om ieder dag een betere versie van jezelf te worden. Je komt te werken in een parttime functie. Startdatum gaat van start in overleg. Het salaris wordt ingepast in schaal 6 met een minimum van €1934,- en een maximum van €2904,- bruto per maand op basis van een fulltime dienstverband. Salariëring is afhankelijk van jouw opleiding en ervaring.

Verder bieden wij:

  • 25 vakantiedagen op jaarbasis pro rato
  • 8,33% vakantiegeld waarvan 0,33% netto wordt uitbetaald
  • Jouw eigen digitale portaal waar jij alles online regelt
  • Toegang tot GoodHabitz, met de keuze uit ruim 150 verschillende cursussen