Solliciteren

Schrijf je in voor arbeidsbemiddeling en solliciteer gericht op deze vacature.

x Bestandstype doc, docx, pdf van maximaal 3 MB

Upload hier jouw cv. Dit is je visitekaartje voor ons én voor opdrachtgevers waar we je voorstellen. Je kunt een foto opnemen op je cv, maar als je dit niet doet heeft dit geen negatieve gevolgen voor je sollicitatie. Als je een foto opneemt in je cv dan geef je Start People - én de bedrijven die horen bij RGF Staffing the Netherlands - toestemming om deze te verwerken en te verstrekken aan (potentiële) opdrachtgevers.

Jouw gegevens worden gebruikt voor arbeidsbemiddeling, dit vindt deels geautomatiseerd plaats. In ons privacy statement kun je nalezen hoe wij jouw gegevens verwerken.

Medewerker Jobshop

Start People Nijmegen XL

Standplaats
Wijchen
Opleiding
Overig
Vakgebied
Logistiek
Vacaturenummer
1AV0062328

Heb jij enige ervaring met metaalbewerking en ben jij op zoek naar een fulltime baan met uitzicht op een vast dienstverband? Dan kun jij aan de slag bij een internationale organisatie in de regio Nijmegen die behoort tot de TOP 100 van de Maakindustrie in Nederland!
Je gaat als Metaalbewerker / Medewerker Jobshop deel uitmaken van een enthousiast team van zes medewerkers.
Wat zijn zoal jouw taken en verantwoordelijkheden:

  • Het beoordelen van de werkorder, instellijst, tekening en eventuele aanvullende info vragen aan de Productieleider;
  • Materialen verzamelen en uitsorteren;
  • Het plaatsen van het materiaal in de daarvoor bestemde machines voor de benodigde bewerking;
  • Het bewerken van het materiaal voornamelijk door middel van een Trumpf-kantbank en een lasersnijmachine, maar ook door middel van zagen, ponsen, boren of tappen;
  • Het zorgdragen dat de bewerkte onderdelen op de daarvoor bestemde locaties worden geplaatst;
  • Zorgen dat er voldoende voorraad aan materialen is en deze bestellen.
  • Het orderpicken en gereedmelden van orders.
    Kortom een afwisselende technisch / logistieke fulltime functie met uitzicht op een vast dienstverband!

Je hebt aantoonbare affiniteit met techniek en kunt een technische tekening lezen. Heb je ervaring in de metaalbranche en met een CNC gestuurde machine? Dan is dat mooi mooi genomen!
Als persoon kun je zowel goed zelfstandig als in teamverband werken. Daarnaast ben je leergierig en vind je het leuk om jezelf verder te ontwikkelen om zo allround mogelijk te worden!

De trailers van Nooteboom zijn een begrip in de wereld van het zware transport. Heb je iets groots te vervoeren, dan moet je een vrachtwagen hebben. Heb je iets héél groots te vervoeren, dan moet je in Wijchen zijn. Daar zit immers de Koninklijke Nooteboom Groep, Europees marktleider in de ontwikkeling en productie van voertuigen voor uitzonderlijk wegvervoer, met een draagvermogen tot wel 200 ton. Nooteboom heeft haar hoofdkantoor gevestigd in Wijchen (vlakbij Nijmegen) en heeft meer dan 400 medewerkers in dienst. Innovatie en continu verbeteren zijn waarden die typerend zijn voor Nooteboom. Zij willen zich voortdurend verbeteren door continu te investeren in de beste oplossingen voor haar klanten door letterlijk grensverleggend te denken en te werken.
Je komt te werken op een vrij nieuwe afdeling met een modern machinepark! Samen met jouw zes collega's zorgen jullie ervoor dat het werk gedaan wordt. Het is van belang dat er goed gecommuniceerd wordt en er hangt een informele sfeer. Er is altijd tijd voor een lolletje als er ook hard gewerkt wordt. Benieuwd waar je komt te werken? Kopieer dan de volgende link en bekijk welk product jij zal gaan maken voor Nooteboom Trailers: https://www.youtube.com/watch?v=7sW-6FYOCg4

Een fulltime functie met uitzicht op een vast dienstverband. Het salaris is afhankelijk van leeftijd en ervaring € 2563 - € 2764 bruto per maand op fulltime basis (dit is inclusief ADV vergoeding). Uiteraard wordt dit aangevuld met 25 vakantiedagen, 8,33% vakantiegeld en indien je meer dan 10km reist ontvang je een reiskostenvergoeding.
Herken jij jezelf in het functieprofiel en zie jij jezelf al bij Nooteboom Trailers werken? Doe dan direct online sollicitatie!