Solliciteren

Schrijf je in voor arbeidsbemiddeling en solliciteer gericht op deze vacature.

Deze vacature bestaat helaas niet (meer).

Medewerker Klant Contact Centrum

Start People Harderwijk

Standplaats
Harderwijk
Opleiding
MBO 3/4
Vakgebied
Callcenter
Vacaturenummer
1AV0058202

Ben jij klantvriendelijk? En heb jij de gastvrije instelling die wij zoeken?

Voor de Gemeente Harderwijk zijn wij op zoek naar een ervaren klantcontact medewerker. Het team KCC (Klant Contact Centrum) is op zoek naar een tijdelijke vervanger in verband met zwangerschapsverlof voor ongeveer 5 maanden.
Het team KCC Harderwijk bestaat uit het callcenter, de stadswinkel (balie) en de receptie. Het KCC is dé ingang van de gemeente Harderwijk voor inwoners en ondernemers.

Als team zet het KCC zich in voor een zo hoog mogelijke klanttevredenheid. Het maakt daarbij niet uit via welke ingang - balie, telefonie, online, sociale media, post/e-mail - de inwoner of ondernemer contact legt, de service is gelijk: klantvriendelijk, betrouwbaar en snel.
Het doel is de klanten zo goed mogelijk te helpen. In het team heerst een informele en open sfeer. Er wordt zelfstandig gewerkt, maar niet alleen.
Collegiale afstemming is heel belangrijk. Er is veel ruimte voor nieuwe initiatieven en ideeën. Daar staan ze altijd voor open.
Of je nu een week, een maand of een jaar bij hun werkt.

Samen met je collega’s verzorg je de dienstverlening aan onze inwoners en ondernemers. Als medewerker KCC heb je (fysiek) klantcontact, verstrek je (burgerzaken)producten, behandel je digitale aanvragen en beantwoord je telefonische vragen.

Je bent een positieve aanpakker die actief mee wilt denken en doen in het verbeteren en innoveren van onze dienstverlening. Je bent servicegericht en hebt een gastvrije instelling. Juist die eigenschappen maken jou tot een goede Medewerker Klant Contact Centrum.

  • Jij hebt een afgeronde MBO opleiding en een relevante vakinhoudelijke opleiding (bijv. BOBZ);
  • Je hebt recente kennis en ervaring in het vakgebied publiekszaken;
  • Je bent flexibel inzetbaar; wij werken namelijk in een wisselend rooster. In overleg is er veel mogelijk;
  • Ervaring met Key2burgerzaken (Centric) is een pré;
  • Je bent beschikbaar vanaf eind oktober voor ongeveer 5 maanden.

Harderwijk is een ondernemende gemeente met een open & menselijk karakter waar men op een ontspannen wijze kan wonen, werken & genieten. Hiervoor wil de Gemeente Harderwijk zich dan ook samen met haar medewerkers volledig inzetten. Dit doen ze door middel van een ‘kleinere’ en flexibele overheid, waarin de samenleving wordt gefaciliteerd in plaats van gereguleerd. Hierin staat samenwerken en netwerken met de inwoners centraal. Ook is een deel van de bedrijfsvoering samengevoegd in het samenwerkingsverband Meerinzicht waar de Gemeenten Zeewolde en Ermelo ook zijn aangesloten. En aangezien de samenleving continu verandert, zijn zij ook blijvend in ontwikkeling.

  • Een tijdelijke parttime baan voor 20-24 uur per week;
  • Een salaris tussen de € 2484 en € 3591 bruto per maand o.c.v. 36 uur;
  • Een gezellige werksfeer bij een uitstekende werkgever.