Solliciteren

Schrijf je in voor arbeidsbemiddeling en solliciteer gericht op deze vacature.

Deze vacature bestaat helaas niet (meer).

Medewerker Klantbehoud NRC

Start People Amsterdam XL

Standplaats
Amsterdam
Opleiding
HBO
Vakgebied
Callcenter
Vacaturenummer
1AV0028353

Ben jij op zoek naar een uitdagende klantenservice functie bij NRC Media in Amsterdam? Weet jij commerciële kansen te benutten en kijk jij uit naar het voeren van goede gesprekken met de abonnees van NRC en weet jij deze te behouden als klant? Dan is de functie van medewerker klantenservice op de afdeling retentie bij NRC Media wellicht de juiste functie voor jou!

Wat ga jij als medewerker klantbehoud doen?

Nadat je een goede kop koffie hebt gehaald samen met jouw collega's ben je klaar voor de dag! Je logt in en ziet al enkele mailtjes klaar staan van abonnees. In de mail geeft de abonnee aan graag te willen opzeggen omdat de krant niet in een passende vorm voor hem of haar wordt aangeboden. Jij gaat hier direct mee aan de slag. Je belt de abonnee en na een goed gesprek en na het stellen van de juiste vragen weet jij erachter te komen hoe jij deze klant toch kan behouden en hij of zij weer tevreden is over de dienst! Na het gesprek met de abonnee verwerk jij als op de juiste wijze administratief in het systeem. Na de inbox te hebben doorlopen en na een aantal fijne gesprekken met abonnees is het alweer tijd voor de lunch. In de binnenstad voldoende mogelijkheden om samen met je collega's te lunchen. In de middag spreek je enkele abonnees via de telefoon. Ook hier weet jij de juiste service te bieden, goed te luisteren en door te vragen en de klanten van NRC Media te behouden. Dit alles doe jij in een leuk team op een fijne werkplek!

Herken jij jezelf in de volgende punten?

  • Je beschikt over minimaal een afgeronde HBO opleiding of bent op dit moment bezig deze te behalen;
  • Je bent communicatief vaardig
  • Je beheerst de Nederlandse taal uitstekend in woord en geschrift;
  • Je bent open, enthousiast en weet dit ook over te brengen!

Je komt te werken bij NRC Media in hartje Amsterdam. Als parttime medewerker klantbehoud kom jij te werken op de afdeling klantenservice. Dit is een warm en open team, er heerst een prettige sfeer. Samen met jouw andere collega's klantbehoud zet jij je dagelijks in om te abonnees van NRC Media te behouden! Het NRC Media staat voor kwaliteitsjournalistiek en hechten veel waarde aan hun toekomstige abonnees en huidige abonnees.

Wij bieden een uitdagende functie op een fantastische werkplek. Je komt te werken in een warm en gezellig team waar hard wordt gewerkt om de juiste service te bieden aan de NRC abonnees. De functie is ingestoken voor langere onbepaalde tijd. De locatie is gemakkelijk te bereiken met de fiets of openbaar vervoer. Het salaris van de functie is € 12,32 bruto per uur. De functie is te vervullen voor plus minus 16 uur in de week. Wil je meer werken? Dat is zeker mogelijk. De start van de functie ligt op half november of eind november.. Wanneer jij zal starten zal je goed worden ingewerkt door middel van trainingen waardoor de juiste kennis en vaardigheden aangeleerd krijgt om jouw rol als medewerker klantbehoud met succes te vervullen!

Interesse? Reageer snel!