Solliciteren

Schrijf je in voor arbeidsbemiddeling en solliciteer gericht op deze vacature.

Deze vacature bestaat helaas niet (meer).

Medewerker Klantcontact

Start People MKB - Emmen

Standplaats
Assen
Opleiding
MBO
Vakgebied
Administratief
Vacaturenummer
1AV0068378

Zoek jij een baan waarbij geen dag hetzelfde is, en waarbij je werkt in een leuk en dynamisch team? Dan zijn wij op zoek naar jou! Voor onze opdrachtgever zijn wij op zoek naar een Medewerker Klantcontact.

Als Medewerker Klantcontact ben jij het eerst aanspreekpunt voor klanten. Jij staat klanten te woord op het gebied van garanties en onderhoudsabonnementen. Daarnaast voorzie jij klanten van telefonisch advies en houd jij je bezig met het signaleren en doorspelen van commerciële mogelijkheden naar de juiste accountmanager. Dit doe je allemaal door de samenwerking op te zoeken met zowel jouw eigen team als de andere bedrijfsonderdelen.

Ben jij geïnteresseerd? Lees dan snel verder.

Onze opdrachtgever is op zoek naar een zelfverzekerde en leergierige Medewerker Klantcontact.

Verder beschik jij over de volgende punten:

  • Minimaal Mbo werk- en denkniveau;
  • Relevante ervaring in een commerciële functie;
  • Jij bent klantgericht, een teamplayer en communicatie sterk;
  • Je beschikt over de certificaten, Wft Basis en Schade Particulier.

Onze opdrachtgever is een jonge en dynamisch organisatie met veel ambitie om snel te groeien. Ze gaan geen uitdaging uit de weg. Onze opdrachtgever beschikt over een ambitieus en gezellig team, die nu ter uitbreiding structureel op zoek is naar een Medewerker Klantcontact. Onze opdrachtgever is gevestigd in Assen en is vanuit Drachten, Hoogeveen en Groningen goed te bereiken.

  • Een bruto maandsalaris van €2100 - €2300 op basis van 40 uur;
  • Een full time dienstverband;
  • Een structurele plek;
  • Laat jij je van je beste kant zien, en pas jij perfect bij deze organisatie? Dan is er kans op een vast dienstverband bij de opdrachtgever zelf.

Ben jij geïnteresseerd? Solliciteer direct of neem contact met Wouter Oostland op via: 0592-338338 of woostland@startpeople.nl