Solliciteren

Schrijf je in voor arbeidsbemiddeling en solliciteer gericht op deze vacature.

x Bestandstype doc, docx, pdf van maximaal 3 MB

Upload hier jouw cv. Dit is je visitekaartje voor ons én voor opdrachtgevers waar we je voorstellen. Je kunt een foto opnemen op je cv, maar als je dit niet doet heeft dit geen negatieve gevolgen voor je sollicitatie. Als je een foto opneemt in je cv dan geef je Start People - én de bedrijven die horen bij RGF Staffing the Netherlands - toestemming om deze te verwerken en te verstrekken aan (potentiële) opdrachtgevers.

Jouw gegevens worden gebruikt voor arbeidsbemiddeling, dit vindt deels geautomatiseerd plaats. In ons privacy statement kun je nalezen hoe wij jouw gegevens verwerken.

Medewerker Klantenservice

Start People Arnhem XL

Standplaats
Arnhem
Opleiding
HBO
Vakgebied
Callcenter
Vacaturenummer
1AV0028270

Op zoek naar de eerste stap in jouw carrière binnen een organisatie waar veel ruimte is voor het ontwikkelen van jouw vaardigheden? Solliciteer voor de openstaande functie bij Alliander!

Binnen deze functie is geen dag hetzelfde. Als medewerker Klantenservice ben jij binnen Alliander hét aanspreekpunt voor de consument en de klein zakelijke markt. We vertrouwen op jouw inschattingsvermogen om die tijd voor de klant te nemen die nodig is. Jouw doel is dan ook om hem of haar in één gesprek volledig te helpen!

Wanneer je goed ben ingewerkt en je klaar bent voor een volgende stap, kun je doorgroeien naar de afdeling waar ook de mail en social media vragen binnen komen. Ook doorgroeien naar andere functie in deze grote organisatie behoort tot de mogelijkheden.

Volwassenheid, openheid, betrokkenheid, respect en het nakomen van afspraken zijn voor jou belangrijke waarden. Je kunt daarbij goed zelfstandig werken, bent klantgericht, communicatief vaardig, vrolijk en invoelend.

Daarnaast:

 • Je hebt een afgeronde MBO-4 opleiding, bij voorkeur HBO werk- en denkniveau;
 • Je hebt ervaring met klantcontact;
 • Je vindt het helpen van klanten superleuk;
 • Je beheerst de Nederlandse taal uitstekend, zowel in woord als geschrift;
 • Je kunt goed met de computer overweg en maakt je systemen snel eigen.

Alliander in Arnhem is een netbeheerder, ze beheren het energienetwerk in jouw regio. Jouw meterkast is erop aangesloten, net als de meterkast van 3 miljoen andere woningen en bedrijven. Alliander is dus niet de energieleverancier, maar maakt het mogelijk dat energieleveranciers energie kunnen leveren. Per jaar komen op deze klantenservice ongeveer 300.000 vragen binnen van consumenten en kleine ondernemers! Deze vragen worden door ongeveer 90 medewerkers beantwoord, verdeeld over 4 teams.

 • Een baan waarin je parttime of fulltime kan werken (voorkeur voor 24-30 uur), waarbij je beschikbaar bent op maandag, woensdag en vrijdag;
 • Startdatum is 7 of 14 juni;
 • Aantrekkelijk startsalaris: € 12,73 bruto. Elk jaar kom je in aanmerking voor salarisverhoging: hoe beter jij functioneert, hoe hoger je periodiek;
 • Uitstekende reiskostenvergoeding;
 • Opleidingstraject is op maat, waarbij je start met twee weken fulltime training in Zwolle;
 • Start People biedt je daarnaast onbeperkt gebruik te maken van GoodHabitz, waarbij je gratis toegang hebt tot meer dan 100 online trainingen!
 • Een functie voor langere tijd, met in de toekomst kans op een vast dienstverband!