Solliciteren

Schrijf je in voor arbeidsbemiddeling en solliciteer gericht op deze vacature.

x Bestandstype doc, docx, pdf van maximaal 3 MB

Upload hier jouw cv waarmee je je optimaal presenteert aan ons en aan (potentiële) opdrachtgevers. Het al dan niet opnemen van een foto in je cv geschiedt op basis van vrijwilligheid en heeft geen negatieve consequenties. Door het uploaden van een cv met foto verleen je toestemming aan Start People en haar concernvennootschappen om deze te verwerken en te verstrekken aan (potentiële) opdrachtgevers.

Jouw gegevens worden gebruikt voor arbeidsbemiddeling, welk proces deels geautomatiseerd plaatsvindt. In ons privacy statement kun je nalezen op welke wijze wij jouw gegevens verwerken.

Medewerker Klantenservice NRC Media

Start People Amsterdam XL

Standplaats
Amsterdam
Opleiding
HBO
Vakgebied
Callcenter
Vacaturenummer
1AV0003108

Ben jij als medewerker klantenservice op zoek naar een uitdagende functie waar je dagelijks in contact staat met de lezers van het NRC? Ben jij klantvriendelijk en gemakkelijk in de omgang? Ben jij daarnaast op de hoogte van het laatste nieuws en onwikkelen? Wil je tot slot komen te werken op een fijne locatie? Lees dan verder voor de gehele vacature als medewerker klantenservice bij Het NRC Media in Amsterdam!

Wat ga jij als medewerker klantenservice doen?

In deze parttime functie sta jij als medewerker klantenservice de abbonees van het NRCte woord! Dit doe jij vanuit een prachtig kantoor gevestigd in het centrum van Amsterdam. Als medewerker klantenservice kom je terecht op een inspirerende werkomgeving waar je veel kan leren.
Als medewerker klantenservice sta jij dagelijks de lezer van het NRC te woord. Jij staat dagelijks in contact met de abonnees van het NRC. Je hebt de klanten met vragen en geeft duidelijke informatie voorziening. Als medewerker klantenservice verleen je een optimale service. Je bent als medewerker klantenservice bezig met het meedenken met vragen van de lezers! Naast dat je vragen beantwoordt over bijvoorbeeld betalingen, bezorging en gepupliceerde artikelen biedt jij ondersteuning aan de lezers bij het gebruik van de krant op de Ipad en mobiele apparaten.
Geen dag is hetzelfde!

Herken jij jezelf in de volgende punten?

  • Je beschikt over HBO werk- en denkniveau;
  • Je hebt al wat eerdere relevante werkervaring opgedaan;
  • je maakt gemakkelijk contact en kan goed schakelen met de abonees van de krant;
  • je bent pro-actief en komt graag komt graag te werken in het centrum van Amsterdam;

NRC Media is de uitgever van NRC Handelsblad, NRC Next en NRC.nl. NRC Media streeft naar tevreden abonnees, zelfs als ze NRC in eerste instantie willen verlaten. Krijg jij energie van het helpen van anderen en het verlenen van een optimale service? Dan is een functie op de klantenservice bij NRC een mooie vervolgstap voor jou!

Waarom solliciteren? We geven je vijf redenen:

1. Een uitgebreide training voor je aan de slag gaat. Je leert de kneepjes van het vak en doet waardevolle nieuwe kennis op.

2. Een prachtig kantoor in het centrum van Amsterdam! Hier kom je te werken in een gezellig team, de sfeer op de klantenservice is altijd goed.

3. Flexibiliteit in het aantal uur dat je werkt. Je kunt 16 uur werken, maar ook 24 of 32 en je krijgt vrijheid in het indelen van je werktijden. Je werkt ook in de avonden (tot 19:45) en eens per vier werken op zaterdag.

4. Goede arbeidsvoorwaarden, je salaris is € 11,96 bruto per uur

5. Als je het goed doet in deze functie zijn er op termijn meer mogelijkheden binnen NRC! Het betreft een dienstverband voor nog onbepaalde tijd.

Heb je interesse? Reageer dan snel via de onderstaande sollicitatiebutton! We komen graag met je in contact.