Solliciteren

Schrijf je in voor arbeidsbemiddeling en solliciteer gericht op deze vacature.

x Bestandstype doc, docx, pdf van maximaal 1,5 MiB

Upload hier jouw cv waarmee je je optimaal presenteert aan ons en aan (potentiële) opdrachtgevers. Het al dan niet opnemen van een foto in je cv geschied op basis van vrijwilligheid en heeft geen negatieve consequenties. Door het uploaden van een cv met foto verleen je toestemming aan Start People en haar concernvennootschappen om deze te verwerken en te verstrekken aan (potentiële) opdrachtgevers.

Jouw gegevens worden gebruikt voor arbeidsbemiddeling, welk proces deels geautomatiseerd plaatsvindt. In ons privacy statement kun je nalezen op welke wijze wij jouw gegevens verwerken.

 

 


Medewerker klantenservice parttime

Start People Arnhem XL

Standplaats
Arnhem
Opleidingsniveau
MBO
Vakgebied
Administratief
Vacaturenummer
1206009014

Als klantenservice medewerker ben jij het eerste aanspreekpunt voor alle vragen over onze betaalautomaten en Webservice oplossingen. Je vindt het leuk om veel telefonisch klantcontact te hebben en je gaat graag de uitdaging aan om snel te schakelen en passende oplossingen te bieden voor problemen.

Je houdt zich bezig met de telefonische afhandeling van vragen van onze klanten over de diverse producten en diensten van CCV Nederland. In de contacten met de klant zet je net dat stapje extra om de klant optimaal tevreden te stellen, je biedt je een passende oplossing aan voor elke klantvraag. Onze omgeving verandert in rap tempo. Jij wilt jezelf continue ontwikkelen, je staat open om nieuwe dingen te leren en werkt samen met je collega’s voor een optimale klantbediening op ons servicecenter.

Met jouw communicatieve skills weet jij telefonisch de vraag achter de vraag te achterhalen en de klant op een vriendelijke manier te adviseren richting een passende oplossing. Als early adaptor ben je als een van de eerste op de hoogte van nieuwe technische snufjes en maak je nieuwe producten snel eigen. Leergierig, accuraat en flexibel zijn eigenschappen die goed bij jou passen. Verder heb je:

 • een sterk ontwikkeld analytisch vermogen;
 • ervaring als klantenservice medewerker;
 • uitstekende communicatieve vaardigheden;
 • de mogelijkheid en flexibiliteit om buiten reguliere werktijden te werken (van maandag t/m zondag); parttime mogelijkheden vanaf 28 uur per week.
 • uitstekende kennis van de Nederlandse taal.

Je werkt voor de divisie Services die onderdeel uitmaakt van CCV Nederland, gevestigd in Arnhem. Deze divisie telt ruim 250 medewerkers en zorgt met haar serviceorganisatie (24/7) voor optimale klantondersteuning, zodat ruim 137.000 klanten altijd en overal zorgeloos gebruik kunnen maken van onze betaaloplossingen. CCV is goed bereikbaar vanuit Apeldoorn, Nijmegen en Doetinchem.

Je toekomstige collega’s zijn open, collegiaal, geïnteresseerd en gedreven. CCV vraagt best veel van je, maar we bieden ook veel. Zo krijg je alle kansen om je te ontwikkelen en heb je diverse studiemogelijkheden. Bij CCV krijg je:

 • je start bij ons op maandag 4 maart 2019, in de toekomst is het mogelijk dat je bij CCV een contract/ vaste baan krijgt aangeboden;
 • de eerste weken zullen bestaan uit een uitgebreid opleidingstraject, je start met een fulltime service training,
 • deze wordt later opgevolgd door een storingstraining, waarin je leert de storingen aan de apparatuur telefonisch op te lossen.
  Deze trainingsperiode is fulltime maandag tot en met vrijdag van 08:30 - 17:00 uur;
 • Tijdens en na de training krijg je goede begeleiding doro je teamleider en technisch coach;
 • Na ongeveer een half jaar heb je alle vaardigheden aangeleerd en kan je alle diensten worden ingezet, overdag vanaf 07:00 uur, 's avonds tot 22:00 uur of in het weekend.
  Hierbij kan je afhankelijk van je contracturen zelf aangeven welke blokken je beschikbaar bent (let op! alleen overdag beschikbaar zijn is niet mogelijk!)
 • een uitdagende baan , met keuze voor 28, 32, 36 of 40 uur per week; zowel fulltime als parttime mogelijkheden.
 • een startsalaris van € 2173,- bruto per maand op basis van 40 uur;
 • 25 vakantiedagen (bij een fulltime dienstverband)
 • een professionele en informele werkomgeving met enthousiaste collega’s.