Solliciteren

Schrijf je in voor arbeidsbemiddeling en solliciteer gericht op deze vacature.

x Bestandstype doc, docx, pdf van maximaal 3 MB

Upload hier jouw cv. Dit is je visitekaartje voor ons én voor opdrachtgevers waar we je voorstellen. Je kunt een foto opnemen op je cv, maar als je dit niet doet heeft dit geen negatieve gevolgen voor je sollicitatie. Als je een foto opneemt in je cv dan geef je Start People – én de bedrijven die horen bij USG People Holdings BV. - toestemming om deze te verwerken en te verstrekken aan (potentiële) opdrachtgevers.

Jouw gegevens worden gebruikt voor arbeidsbemiddeling, dit vindt deels geautomatiseerd plaats. In ons privacy statement kun je nalezen hoe wij jouw gegevens verwerken.

Medewerker Logistiek

Start People Eindhoven XL

Standplaats
Veghel
Opleiding
Overig
Vakgebied
Logistiek
Vacaturenummer
1AV0024390

Als Vakman Magazijn bij thyssenkrupp Materials Nederland Veghel heb jij jouw eigen carrière in de hand. Ben jij praktisch ingesteld en heb jij de motivatie je voor lange tijd te binden aan een organisatie en je intern te ontwikkelen? Dan is thyssenkrupp het bedrijf voor jou! Je krijgt direct een contract voor bepaalde tijd via Start People en bij goed functioneren word je overgenomen door thyssenkrupp.

Jouw eerste dag bij thyssenkrupp is aangebroken! Je start ’s ochtends om 09.00 uur en meld je op tijd bij de receptie. De eerste dag altijd betreft een ARBO dag. Gedurende deze dag krijg je een rondleiding en informatie omtrent alle veiligheidsmaatregelen binnen thyssenkrupp. Veiligheid staat thyssenkrupp altijd op nummer1. Nadat je deze informatie hebt ontvangen teken je voor ontvangst en ben je bevoegd de werkvloer te betreden.

Je start met een uitgebreid inwerktraject waarbij je met een collega mee loopt, zodat jij je de werkzaamheden eigen kunt maken. Gedurende het inwerktraject werk je in een dagdienst van 07.00-15.45 uur. Wanneer je het inwerktraject hebt doorlopen ga je aan de slag in 2 of 3 ploegen, waardoor je uiteraard ook ploegentoeslag ontvangt!

Je hebt je inwerktraject doorlopen en je werkt inmiddels zelfstandig. Met behulp van een bovenloopkraan laad jij de zware stalen balken op de vrachtwagen, Pick jij de orders en help jij je collega’s. Geen ervaring met een bovenloopkraan? Geen probleem! thyssenkrupp beschikt over een interne opleider die bevoegd is je te trainen en te voorzien van certificaten voor bijvoorbeeld bovenloopkraam, heftruck en combitruck.

Jij als ervaren logistiek medewerker bent je bewust van de gevaren binnen het magazijn en hebt oog voor kwaliteit en veiligheid. Verder zijn onderstaande punten op jou van toepassing:

  • bereid te werken in 3 ploegen indien nodig
  • je beheerst de Nederlandse taal in woord en geschrift
  • hebt ervaring in de logistiek
  • ervaring met een bovenloopkraan is niet vereist, maar wel een groot pluspunt

thyssenkrupp is een groothandel in constructiematerialen zoals: buizen, kokers, pilaren, diverse profielen en plaatmaterialen van staal, RVS en aluminium. Ook hebben zij hydrauliek afdeling met onderdelen zoals assen, cilinderbuizen en leidingbuizen. Dit alles wordt met oog voor kwaliteit en veiligheid bezorgd bij hun klanten. thyssenkrupp zoekt ervaren mensen met de juiste motivatie om bij te dragen aan deze kwaliteit. thyssenkrupp bevindt zich aan de A50 in Veghel en is daardoor goed bereikbaar vanuit: Den Bosch, Eindhoven, Helmond en Best.

Naast een leuke baan met voldoende ontwikkel mogelijkheden beiden wij jou ook onderstaande:

  • Start Salaris tussen de €2000,- en €2200 exclusief toeslagen (afhankelijk van ervaring en opleiding)
  • Bij 2 ploegen een toeslag van 12,5%; bij 3 ploegen 22,5%
  • Fulltime dienstverband met een contract voor 7 maanden met kans op overname
  • Reiskostenvergoeding vanaf 10 km enkele reis van €0,19 per km met een maximum van €6,- per dag
  • Een account voor GoodHabitz waarmee jij toegang hebt tot meer dan 100+ online trainingen en cursussen