Solliciteren

Schrijf je in voor arbeidsbemiddeling en solliciteer gericht op deze vacature.

x Bestandstype doc, docx, pdf van maximaal 3 MB

Upload hier jouw cv. Dit is je visitekaartje voor ons én voor opdrachtgevers waar we je voorstellen. Je kunt een foto opnemen op je cv, maar als je dit niet doet heeft dit geen negatieve gevolgen voor je sollicitatie. Als je een foto opneemt in je cv dan geef je Start People - én de bedrijven die horen bij RGF Staffing the Netherlands - toestemming om deze te verwerken en te verstrekken aan (potentiële) opdrachtgevers.

Jouw gegevens worden gebruikt voor arbeidsbemiddeling, dit vindt deels geautomatiseerd plaats. In ons privacy statement kun je nalezen hoe wij jouw gegevens verwerken.

Medewerker Logistiek

Start People Den Haag Overheid

Standplaats
Breda
Opleiding
MBO
Vakgebied
Logistiek
Vacaturenummer
1AV0074850

Als medewerker van het Team Logistieke Ondersteuning (TLO) ondersteun je ons team op verschillende gebieden. Jouw werkgebied loopt van Tilburg tot aan Zeeland. Dit betekent dat je veel onderweg bent. Het betreft een functie waarbij lichamelijke inspanning vereist is. Je verleent ondersteuning bij SGBO's (Staf Grootschalig Bijzonder Optreden) en evenementen, zoals een grote alcoholcontrole. Je levert de benodigde materialen en helpt met het opbouwen van de locatie. Ook zorg je voor het operationeel houden van het wagenpark van de ME.
Voor het magazijn verzorg je (de administratie van) het ontvangen en uitgeven van (leen)goederen. Daarbij voer je voorraadcontroles uit. Je ondersteunt bij het onderhoud, bij keuringen en ijken van (leen)goederen en zorgt ook daar voor een juiste administratie. Voor de dagelijkse administratie werk je met Planon, ten aanzien van opdracht- en werkbonnen. Als medewerker van Team Logistiek ben je vraagbaak voor de operationele collega’s op het gebied van ondersteuning.
Aangezien TLO een actief en flexibel team is ('Daar waar nodig helpen we elkaar') zal je waar nodig ook bijspringen bij andere werkzaamheden van Team Logistiek. Dit betekent dat je ook wel eens helpt in de postkamer, dat je ondersteuning biedt bij een calamiteit en/of werkzaam bent op een andere locatie. Team Logistiek is een operationeel ondersteunend team, dus je kunt ook buiten kantoortijden worden ingezet. Periodiek piket draaien is ook onderdeel van deze functie.

 • 4x9 mogelijk, vrijdag is verplichte werkdag.
 • Piket is 1 x per 6 weken

Als visitekaartje voor het team ben je communicatief vaardig. Je hebt ervaring in de logistieke sector en bent vooral betrokken: je gaat klantgericht te werk en neemt initiatief in het zoeken naar oplossingen. Iemand die de toegevoegde waarde ziet voor het politiewerk. Je bent een echte teamplayer, maar kunt ook prima zelfstandig werken. Je bent fysiek in staat zwaardere zaken te tillen. Tot slot heb je geen 9-tot-5 mentaliteit en ben je bereid om ook op de andere locaties te werken indien nodig.

 • Vmbo/mbo 2 werk- en denkniveau;
 • Voorkeur ervaring met Planon en MS Office;
 • Rijbewijs (B) en je vindt het niet erg om auto te rijden;
 • Mondelinge uitdrukkingsvaardigheid;;
 • Een betrouwbaarheids- en geschiktheidsonderzoek (lang) kan deel uitmaken van de selectieprocedure;

Het Regionaal Facilitair Service Team (RFS) Zeeland-West-Brabant bestaat uit een Team Bedrijfsadministratie, drie teams Facilitaire Services en een Team Logistiek. Team Logistiek zorgt voor de facilitaire ondersteuning van de operatie op het gebied van diensten (kleding en uitrusting, wapens, schietbanen, operationele middelen en ondersteuning bij calamiteiten). Team Logistiek beschikt over operationele magazijnen, kledingmagazijnen en een postkamer en repro. TLO is volop in ontwikkeling, daarnaast beheren we twee regionale IBT-locaties (Integrale Beroepsvaardigheidstraining-locaties) met elk een schietbaan inclusief wapenkamer en wapenopslag. Ook is het team verantwoordelijk voor ondersteuning op de grootste trainingslocatie binnen de politie (Ossendrecht). Team Logistiek is gevestigd op meerdere locaties binnen de Eenheid Zeeland-West-Brabant: Tilburg, Breda, Ossendrecht en Nieuwdorp.

 • Een werkweek van 36 uur (fulltime) binnen een uitdagende werkomgeving locatie Breda;
 • Een bruto uurloon tussen de €11,57-€;18,61;
 • Een tijdelijk dienstverband van 6 maanden met optie verlenging o.b.v. een detacheringsovereenkomst én 0-uren contract;
 • Onze klant hanteert de volgende reiskostenvergoeding : €0,19 cent per kilometer en geen parkeerkosten (met een max van 120 k.m. per enkele reis) en 100% OV-kosten o.b.v. 2e klasse. Jouw kilometers worden berekend via de snelste route op route.andes.nl ;
 • Werken via een toonaangevende uitzendonderneming met unieke vacatures die gespecialiseerd is binnen de overheid;
 • Werken binnen een organisatie die verantwoordelijk is voor een waakzaam en dienstbaar Nederland;
 • Persoonlijke begeleiding door ervaren en enthousiaste Recruiters & HR-medewerkers;
 • Een opbouw van vakantiedagen naar rato;
 • Om je persoonlijke ontwikkeling op peil te houden bieden wij gratis online trainingen aan via Good Habitz;
 • Voor deze opdrachtgever is een screening onderdeel van het proces (deze neemt 8-12 weken in beslag);