Kies je vacature
Vindt de baan die bij jou past.
Je solliciteert
Jij stuurt ons jouw gegevens en wij gaan deze met veel interesse bekijken.
Wij hebben contact
Match jij op de vacature? Dan nemen wij snel contact op om je beter te leren kennen.
Persoonlijke kennismaking
Wil jij ons ook beter leren kennen? Dan gaan we samen een kop koffie of thee drinken.
Jij gaat van start!
Wij regelen het papierwerk en jij zet de krabbel. Welkom bij de club!
jouw baan in 5 stappen

Solliciteren

Schrijf je in voor arbeidsbemiddeling en solliciteer gericht op deze vacature.

x Bestandstype doc, docx, pdf van maximaal 3 MB

Upload hier jouw cv waarmee je je optimaal presenteert aan ons en aan (potentiële) opdrachtgevers. Het al dan niet opnemen van een foto in je cv geschiedt op basis van vrijwilligheid en heeft geen negatieve consequenties. Door het uploaden van een cv met foto verleen je toestemming aan Start People en haar concernvennootschappen om deze te verwerken en te verstrekken aan (potentiële) opdrachtgevers.

Jouw gegevens worden gebruikt voor arbeidsbemiddeling, welk proces deels geautomatiseerd plaatsvindt. In ons privacy statement kun je nalezen op welke wijze wij jouw gegevens verwerken.

Medewerker Logistiek in een wasserij

Start People Eindhoven XL

Standplaats
Eindhoven
Opleiding
Overig
Vakgebied
Industrie
Vacaturenummer
1AV0007808

"Een logistiek medewerker is iemand die een uitvoerende en organiserende functie vervult in een magazijn of distributiecentrum. Tijdens het gehele proces van levering, opslag en verzending is de logistiek medewerker verantwoordelijk voor het juiste verloop van processen."

Als nieuwe collega word jij het aanspreekpunt op de afdeling Expeditie van CleanLease. Bij CleanLease wordt textiel gewassen, gevouwen en ingepakt. Deze textielproducten worden naar de klanten van CleanLease gestuurd. Dit zijn ziekenhuizen, verzorgingstehuizen en diverse vakantieparken door heel Nederland. Om het beddengoed, de handdoeken en ander textiel bij de klant te krijgen moet er goed worden nagedacht over de inrichting van de vrachtwagens; welke containers moeten in welke vrachtwagens en hoe doe je dat zo effectief mogelijk? Je speelt in deze rol eigenlijk elke dag een potje Tetris. ;-)

Je gaat fulltime werken in Eindhoven (Acht) van 06:00 - 16:00 uur; vier dagen in de week. Je werkt dan 36 uur per week, maar je hebt wel één dag in de week extra vrij! Deze dag verschuift elke week één dag op, dus ben je deze week op maandag vrij, dan ben je volgende week op dinsdag vrij. Hierdoor heb je elke 5 weken een extra lang weekend, want je bent dan op zowel vrijdag als op maandag vrij! Mega relaxed!

Alle afgewerkte taken en werkzaamheden verwerk je aan het eind in Microsoft Excel; zo kan produciemanagement met jou meekijken en bijsturen waar nodig. Het is dus belangrijk dat je nauwkeurig kunt en wilt werken. Jij gaat echt voor kwaliteit!

 • Je hebt ervaring in de logistiek
 • Je beheerst de Nederlandse taal
 • Je wilt en kunt elke dag werken van 06:00 - 16:00
 • Je bent vaardig met Microsoft Excel
 • Je gaat zelf ook met de containers aan de slag, dus je moet in staat zijn containers met zware producten (lakens, dekens, enz.) te verslepen. Uiteraard zitten er wielletjes onder de containers dus je hoeft ze niet te tillen.
 • Jij denkt van nature aan de klant en niet aan de werkdruk van het bedrijf, zo zorg jij voor een ultieme dienstverlening
 • Je bent allergisch voor fouten
 • Je hebt een goed inzichtelijk vermogen

CleanLease is een professionele wasserij, die al meer dan 100 jaar gespecialiseerd is in het reinigen en verhuren van hoge kwaliteit textiel. Sinds 1910 is CleanLease uitgegroeid tot een toonaangevende dienstverlener voor de segmenten ziekenhuizen, zorg en hospitality, in Nederland en België.

 • Je ontvangt €10,80 per uur
 • Het salaris is exclusief 8% vakantiegeld
 • Het salaris is exclusief 8% verlofdagen (naar ratio)
 • Je ontvangt €0,14 per km als reiskostenvergoeding, als je 5 km of meer van CleanLease vandaan woont (tot maximaal 30 km enkele reis)
 • Wij bieden je talloze, gratis, online trainingen via GoodHabitz
 • En natuurlijk... Een informeel en heel erg gezellig en vriendelijk team!