Kies je vacature
Vindt de baan die bij jou past.
Je solliciteert
Jij stuurt ons jouw gegevens en wij gaan deze met veel interesse bekijken.
Wij hebben contact
Match jij op de vacature? Dan nemen wij snel contact op om je beter te leren kennen.
Persoonlijke kennismaking
Wil jij ons ook beter leren kennen? Dan gaan we samen een kop koffie of thee drinken.
Jij gaat van start!
Wij regelen het papierwerk en jij zet de krabbel. Welkom bij de club!
jouw baan in 5 stappen

Solliciteren

Schrijf je in voor arbeidsbemiddeling en solliciteer gericht op deze vacature.

x Bestandstype doc, docx, pdf van maximaal 1,5 MB

Upload hier jouw cv waarmee je je optimaal presenteert aan ons en aan (potentiële) opdrachtgevers. Het al dan niet opnemen van een foto in je cv geschiedt op basis van vrijwilligheid en heeft geen negatieve consequenties. Door het uploaden van een cv met foto verleen je toestemming aan Start People en haar concernvennootschappen om deze te verwerken en te verstrekken aan (potentiële) opdrachtgevers.

Jouw gegevens worden gebruikt voor arbeidsbemiddeling, welk proces deels geautomatiseerd plaatsvindt. In ons privacy statement kun je nalezen op welke wijze wij jouw gegevens verwerken.

Medewerker logistiek op afdeling sorter parttime

Start People Inhouse Services - A.S. Watson B.V.

Standplaats
Heteren
Opleiding
MBO 1/2
Vakgebied
Logistiek
Vacaturenummer
1AV0008933

Wil jij werken en sporten met elkaar combineren? Dan hebben wij hier DE ideale baan voor jou!
Wij zoeken namenlijk een enthousiaste logistiek medewerker voor in het distributiecentrum te Heteren.
Binnen het distributiecentrum zijn er verschillende afdelingen waarop jij zou kunnen instromen. In deze vacature gaan wij in op de afdeling sorter.

Op deze afdeling draait het allemaal om teamwork. Dus ben jij een echte teamplayer dan is het werken op deze afdeling echt iets voor jou!
Wat belangrijk is op deze afdeling is dat je op een vloer staat te werken waar je doorheen kunt kijken op 12 meter hoogte. Super gaaf natuurlijk maar je moet het wel durven. Om op deze afdeling te werken kun je dus geen last hebben van hoogtevrees.

Binnen de afdeling sorter zijn er verschillende werkzaamheden. Zo heb je mensen die gaan Picken. Hierbij loop je met een computer door de gang die jou verteld naar werk artikel jij moet lopen. Ben je bij het artikel dan plak je er een sticker op. Hierna leg je het artikel met de sticker naar boven op de lopende band. De band gaat langs een automatische scanner die er voor zorgt dat de juiste artikelen bij het juiste filiaal op de "glijbaan' terrecht komen.
Onderaan de glijbaan ben je eigenlijk het spelletje tetris aan het spelen. Je zorgt er namenlijk voor dat je de artikelen die van de glijbaan komen worden gestapeld op een pallet. Wanneer de pallet vol is zal deze worden opgehaald door de afdeling expeditie.

Ben je een beetje sterk en hou je ervan om je handen uit je mouwen te steken;
Ben je part-time beschikbaar
Ben je beschikbaar in 2 ploegen 06:00-14:00 /14:00-22:00;
Ben je minimaal 18 jaar oud;
Ben je een echte teamplayer;

Watson Health & Beauty Benelux is een onderdeel van A.S. Watson Group en is ’s werelds grootste retailer in Health & Beauty. Het hypermoderne distributiecentrum van A.S. Watson in Heteren zorgt voor de dagelijkse bevoorrading van de winkels van Kruidvat, Trekpleister, Prijsmepper en ICI Paris XL. Onder de beste arbeidsomstandigheden zijn er in het logistieke centrum dagelijks ruim 500 medewerkers actief. Samen met jouw team zorg jij voor een juiste en tijdige levering aan alle vestigingen in Nederland.

Je verdiend een bruto uurloon van €11,99,- per uur wanneer je 21 jaar of ouder bent.
Hier bovenop komt nog een toeslag voor het werken in ploegen. Wat deze toeslag is hangt af van de tijden en dagen dat je werkzaam bent.

Je start op basis van een tijdelijk dienstverband, maar na 26 weken kan jouw tijdelijk contract al overgaan naar een vast contract.

Wanneer je na het lezen van deze vacature enthousiast bent geworden twijfel dan niet langer en solliciteer via onderstaande knop.
Wij hopen jou snel te ontmoeten!