Solliciteren

Schrijf je in voor arbeidsbemiddeling en solliciteer gericht op deze vacature.

x Bestandstype doc, docx, pdf van maximaal 3 MB

Upload hier jouw cv waarmee je je optimaal presenteert aan ons en aan (potentiële) opdrachtgevers. Het al dan niet opnemen van een foto in je cv geschiedt op basis van vrijwilligheid en heeft geen negatieve consequenties. Door het uploaden van een cv met foto verleen je toestemming aan Start People en haar concernvennootschappen om deze te verwerken en te verstrekken aan (potentiële) opdrachtgevers.

Jouw gegevens worden gebruikt voor arbeidsbemiddeling, welk proces deels geautomatiseerd plaatsvindt. In ons privacy statement kun je nalezen op welke wijze wij jouw gegevens verwerken.

Medewerker ontvangstcontrole & stock maintenance | Ploegen of dagdienst | Automotive

Start People Heerlen XL

Standplaats
Born
Opleiding
MBO
Vakgebied
Logistiek
Vacaturenummer
5345007532

Als allround medewerker ontvangstcontrole ben jij verantwoordelijk voor het controleren van de auto’s die aankomen en onderhoud van de auto’s die staan opgeslagen bij Koopman Automotive Solutions te Born.

Ontvangstcontrole
Er komen dagelijks veel auto’s aan. Deze dienen o.a. te worden gecontroleerd op transportschade. Met oog voor detail controleer jij de auto’s van voor tot achter. Eventuele schade wordt hierbij geregistreerd. Daarnaast controleer je of de sleutels en eventuele andere zaken als matten, reservewiel, wieldoppen etc. aanwezig zijn en check je of de chassisnummers overeenkomen met de vrachtbrief.

Stock maintenance
Er wordt periodiek onderhoud uitgevoerd op de auto’s die langere tijd staan opgeslagen. Denk hierbij aan het afspuiten van de auto, het opladen van de accu en het controleren van de bandenspanning. Je krijgt een lijst met auto’s van Mercedes of BMW waar onderhoud voor gepland staat. Deze auto ga je ophalen vanaf de aangegeven parkeerplaats en verplaats je vervolgens naar bijvoorbeeld de wasstraat of naar de werkplaats voor de acculader. Je voert het onderhoud uit en verplaatst de auto weer terug naar de parkeerplaats.

In deze functies kun je worden ingezet op 2 locaties (op zeer korte afstand van elkaar). Hierbij kan het voorkomen dat je op 1 dag wordt ingezet op 2 locaties.
Voor deze functie zoeken we medewerkers in dagdienst en medewerkers in ploegendienst (toeslag 14% per uur). Van de medewerkers in dagdienst wordt verwacht dat zij, indien nodig bij ziekte of andere onvoorziene omstandigheden flexibel zijn om ook de ploegendienst een keer over te nemen waarbij uiteraard de ploegentoeslag wordt toegekend.

Werktijden: Je mag zelf aangeven of je in dagdienst of tegen toeslag in ploegen wilt werken
Standaard dagdienst: 07:45u tot 16:45u – Maximaal bij bijzondere omstandigheden uit te breiden tussen 07:00u en 20:00u zonder ploegentoeslag.
Standaard ploegendienst locatie 1: 06:00 tot 15:00 en 13:30 tot 22:30
Standaard ploegendienst locatie 2: 06:00 tot 15:00 en 11:00 tot 20:00

 • Je bent minimaal 1 tot 2 jaar in bezit van een rijbewijs B
 • Je spreekt basis Engels en Duits (dit hoeft niet vloeiend)
 • Instaat om fysiek werk te verrichten zoals het afspuiten van de auto’s en veel lopen.
 • Je bent flexibel inzetbaar. Je kunt tijdens werkuren worden verzocht om naar de andere locatie te gaan.
 • Je bent betrouwbaar
 • Je bent nauwkeurig en secuur in je werkzaamheden

Werken bij Koopman Automotive Solutions betekent werken in een snelgroeiende, internationaal georiënteerde onderneming met een ambitieus team. Op professionele wijze werken zij aan een optimale dienstverlening voor hun klanten. Zij bieden een breed scala aan automotive diensten en hebben klanttevredenheid hoog in het vaandel staan.

Als je komt werken bij Koopman:

 • Kom je te werken in een sterk groeiende organisatie
 • Heb je afwisselend werk
 • Kom je te werken in een enthousiast team
 • Werk je in een informele werksfeer

Koopman Automotive Solutions is gelegen in Born. Born is goed bereikbaar vanuit de richtingen Roermond, Sittard en Maastricht. LET OP: Het is niet bereikbaar met openbaar vervoer.

 • Een bruto uurloon van €11,81 (in ploegendienst geldt hier een toeslag over alle gewerkte uren)
 • Een reiskostenvergoeding voor 4 dagen per week vanaf 10 km van Born.
 • Opbouw van verlof: Je bouwt ongeveer 10% verlof op per week over de gewerkte uren die week .
 • vakantiegeld: Je ontvangt 8% vakantiegeld.
 • opleidingen en trainingen: Je kunt gebruik maken van online opleidingen via goodhabitz.

Ben jij dé gemotiveerde kandidaat die wij zoeken voor deze functie? Klik dan op de knop ‘solliciteer’ en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!