Solliciteren

Schrijf je in voor arbeidsbemiddeling en solliciteer gericht op deze vacature.

Deze vacature bestaat helaas niet (meer).

Medewerker Orderinvoer

Start People Arnhem

Standplaats
Cuijk
Opleiding
MBO
Vakgebied
Administratief
Vacaturenummer
1AV0028276

Ben jij handig op de PC en vind je het prettig om administratieve handelingen te verrichten? Lees dan snel verder.
Via de mail ben je bezig met het ontvangen van de orders. Deze orders moeten verwerkt worden in het systeem. Let op, in deze functie heb je geen telefonisch contact met klanten, alleen per mail.
Het is belangrijk dat je nauwkeurig werkt en de juiste werkmentaliteit bezig. Word je enthousiast? neem dan contact met ons op via volgend nummer: 026-3544260.

Ben jij nauwkeurig en per direct inzetbaar. Administratief goed onderlegd en fulltime inzetbaar (40 uur). Werk je graag binnen een familiaire organisatie waar de mens centraal staat. Dan is dit de functie voor jou.
Het betreft een functie voor langere tijd, 6 maanden. Bij goed functioneren zijn er wellicht ook andere mogelijkheden binnen de organisatie.
Om voor deze functie in aanmerking te komen is het belangrijk dat je minimaal 32 uur per week inzetbaar bent.

De organisatie is gevestigd in Cuijk. Hierdoor is het belangrijk dat je woonachtig bent in de directe omgeving van Cuijk.
Je werkdagen zijn van maandag tot en met vrijdag.

Wij bieden jou een baan voor de duurt van minimaal 6 maanden, met kans op een vast dienstverband. Daarnaast een leuke baan met leuke collega's, waar je veel energie van krijgt.