Kies je vacature
Vindt de baan die bij jou past.
Je solliciteert
Jij stuurt ons jouw gegevens en wij gaan deze met veel interesse bekijken.
Wij hebben contact
Match jij op de vacature? Dan nemen wij snel contact op om je beter te leren kennen.
Persoonlijke kennismaking
Wil jij ons ook beter leren kennen? Dan gaan we samen een kop koffie of thee drinken.
Jij gaat van start!
Wij regelen het papierwerk en jij zet de krabbel. Welkom bij de club!
jouw baan in 5 stappen

Solliciteren

Schrijf je in voor arbeidsbemiddeling en solliciteer gericht op deze vacature.

x Bestandstype doc, docx, pdf van maximaal 1,5 MB

Upload hier jouw cv waarmee je je optimaal presenteert aan ons en aan (potentiële) opdrachtgevers. Het al dan niet opnemen van een foto in je cv geschiedt op basis van vrijwilligheid en heeft geen negatieve consequenties. Door het uploaden van een cv met foto verleen je toestemming aan Start People en haar concernvennootschappen om deze te verwerken en te verstrekken aan (potentiële) opdrachtgevers.

Jouw gegevens worden gebruikt voor arbeidsbemiddeling, welk proces deels geautomatiseerd plaatsvindt. In ons privacy statement kun je nalezen op welke wijze wij jouw gegevens verwerken.

Medewerker Ordermanagement FrieslandCampina

Start People Inhouse Services - Zuivel Meppel

Standplaats
Meppel
Opleiding
HBO
Vakgebied
Logistiek
Vacaturenummer
2021000143

Voor FrieslandCampina Kievit te Meppel (in de directe omgeving van Assen, Hoogeveen, Zwolle of Heerenveen) zijn wij per direct op zoek naar een medewerker ordermanagement.

Het Orderfulfilment team is verdeeld over drie locaties binnen Nederland (Beilen, Meppel en Veghel), die allemaal bijdragen aan het verspreiden van poedervormige producten en halffabricaten die worden toegepast in de farmacie, kindervoeding, voedingsmiddelen industrie en kalverenvoeding.

Binnen de afdeling Order Fulfilment in Meppel draag je bij aan de ambitie om een excellente klanttevredenheid te realiseren door uitvoering van een optimaal orderproces voor de klanten.

Als medewerker Ordermanagement doe je douane aangiftes en aanmeldingen in het digitale Portbase systeem. Ook verstuur je verschepingsinstructies aan de rederijen en ben je verantwoordelijk voor het opmaken en versturen van alle overige documenten (paklijst, statements, certificaat van oorsprong, verzekeringspolissen, certificate of analysis). Tot slot dien je ook de facturatie van orders uit te voeren.

Voor deze mooie rol zoeken wij een leergierige persoonlijkheid die geen uitdaging uit de weg gaat. Een enthousiasteling met een proactieve houding. Een spin in het web die weinig tot niets ontgaat, secuur is en procesmatig werkt.

Daarnaast herken je jezelf in onderstaand profiel:

  • MBO werk en denkniveau (bij voorkeur Logistieke opleiding)
  • Gedegen kennis van administratieve en logistieke processen
  • Bij voorkeur heb je ervaring met het gebruik van geïntegreerde informatiesystemen (SAP, douane systemen & GT Nexus)
  • Sterk analytische vaardigheden
  • Gestructureerd
  • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift
  • Teamplayer
  • Accuraat

In de supermarkten kun je niet om FrieslandCampina heen. Of het nu gaat om een pakje boter, voorverpakte kaas, (biologische) melk, babyvoeding of de gele room tussen tompouces. Op iedere afdeling kom je wel een product tegen wat (indirect) herleidbaar is naar één van de FrieslandCampina fabrieken.

Iedere medewerker bij FrieslandCampina wil dagelijks ‘meer uit melk’ halen. Op de productielocatie van FrieslandCampina Kievit in Meppel worden poedervormige ingrediënten voor de voedingsmiddelen- en kindervoedingsindustrie gemaakt.

FrieslandCampina Meppel levert geëncapsuleerde ingrediënten voor wereldwijde klanten in diverse marktsegmenten, in het bijzonder in dranken (instant dranken, creamers, foamers), bakkerij producten (bijv. taart toppings) en nutrition (speciaalvoeding en functional foods voor baby’s). Voedselveiligheid en kwaliteit staan hoog in het vaandel.

Je komt in dienst bij Start People Zuivel (onderdeel van Start People B.V.) en gaat werken voor onze opdrachtgever FrieslandCampina in Meppel.

Contract: Tijdelijk contract van een half jaar.
Aantal uur: 36 uur per week (fulltime)
Werktijden: dagdiensten
Salaris: tussen € 2300,- en €2900,- bruto per maand, afhankelijk van jouw ervaring en opleiding.
Reiskostenvergoeding: € 0,19 per kilometer. Dit geldt ook wanneer je met het OV reist. Wij kunnen een maximale vergoeding van € 11,40 per dag bieden.
Opleiding: Goodhabitz

Klinkt dit als jouw droombaan? Solliciteer dan nu!

Deze vacature is vacant voor zowel mannen als vrouwen.