4 stappen desktop
Sollicitatie flow 2

Solliciteren

Schrijf je in voor arbeidsbemiddeling en solliciteer gericht op deze vacature.

x Bestandstype doc, docx, pdf van maximaal 3 MB

Upload hier jouw cv waarmee je je optimaal presenteert aan ons en aan (potentiële) opdrachtgevers. Het al dan niet opnemen van een foto in je cv geschiedt op basis van vrijwilligheid en heeft geen negatieve consequenties. Door het uploaden van een cv met foto verleen je toestemming aan Start People en haar concernvennootschappen om deze te verwerken en te verstrekken aan (potentiële) opdrachtgevers.

Jouw gegevens worden gebruikt voor arbeidsbemiddeling, welk proces deels geautomatiseerd plaatsvindt. In ons privacy statement kun je nalezen op welke wijze wij jouw gegevens verwerken.

Medewerker pasteurisatie

Start People Drachten

Standplaats
Drachten
Opleiding
Overig
Vakgebied
Industrie
Vacaturenummer
1164004174

Je gaat fulltime in 3-ploegen ( 0600 - 1400 / 1400 - 2200 / 2200 - 0600 ) aan de slag als medewerker pasteurisatie. Je draagt hier de verantwoordelijkheid voor het proces rondom de temperatuurbewaking. Ook reinig je de machines en bepaal je het stofgehalte van het eiproduct.

Je bent bereid om in 3 ploegen te werken
Je kunt met de fiets of met de auto in Drachten komen
Je hebt een flexibele instelling
Je bent hygiënisch
Je kunt nauwkeurig werken

In 1981 begon Jappie Stuiver naast de pluimveehouderij in Bakkeveen, als eierpakstation, met enkele regionale supermarkten als belangrijkste afnemers van zijn eieren. In 1992 breidde Stuiver zijn werkzaamheden uit met het breken van eieren en het leveren van vloeibaar ei aan bakkers. Nadat de zonen Johan en Rolf gingen meewerken is het een bedrijf waar wekelijks miljoenen eieren worden gebroken en gescheiden en ligt de focus geheel op het leveren van vloeibare ei-producten en eipoeders. Dit wordt bijvoorbeeld gebruikt als grondstof voor verschillende bakkerijen.

Onze opdrachtgever bevindt zich in Drachten.
Ter uitbreiding van het team zijn ze op zoek naar een medewerker voor langere tijd! Wil jij werken in dit internationale bedrijf waar je je meteen thuis voelt? Aarzel dan niet langer en reageer op deze vacature!

Je komt in een gezellig familiebedrijf terecht
goede secundaire arbeidsvoorwaarden
reiskosten vergoeding
Fulltime
3 ploegendiensten
Elke week salarisuitbetaling
Salaris gaat volgens het CAO en is gebaseerd op leeftijd en werkervaring (€1902 - €1956)