Kies je vacature
Vindt de baan die bij jou past.
Je solliciteert
Jij stuurt ons jouw gegevens en wij gaan deze met veel interesse bekijken.
Wij hebben contact
Match jij op de vacature? Dan nemen wij snel contact op om je beter te leren kennen.
Persoonlijke kennismaking
Wil jij ons ook beter leren kennen? Dan gaan we samen een kop koffie of thee drinken.
Jij gaat van start!
Wij regelen het papierwerk en jij zet de krabbel. Welkom bij de club!
jouw baan in 5 stappen

Solliciteren

Schrijf je in voor arbeidsbemiddeling en solliciteer gericht op deze vacature.

x Bestandstype doc, docx, pdf van maximaal 1,5 MB

Upload hier jouw cv waarmee je je optimaal presenteert aan ons en aan (potentiële) opdrachtgevers. Het al dan niet opnemen van een foto in je cv geschiedt op basis van vrijwilligheid en heeft geen negatieve consequenties. Door het uploaden van een cv met foto verleen je toestemming aan Start People en haar concernvennootschappen om deze te verwerken en te verstrekken aan (potentiële) opdrachtgevers.

Jouw gegevens worden gebruikt voor arbeidsbemiddeling, welk proces deels geautomatiseerd plaatsvindt. In ons privacy statement kun je nalezen op welke wijze wij jouw gegevens verwerken.

Medewerker Personeelsbeheer

Start People Utrecht Overheid

Standplaats
Utrecht
Opleiding
MBO
Vakgebied
Administratief
Vacaturenummer
6537001670

Als Senior medewerker personeelsbeheer / sr. management assistent heb je twee hoofdtaken. Als senior medewerker personeelsbeheer ben je verantwoordelijk voor het personeelsbeheer in P-direkt, waaronder de verzuimregistratie en andere mutaties, ondersteun je het management bij werving en selectie en doe je de personele inkoop aanvragen in Leonardo. In het onderdeel management ondersteuning van de functie is één van je belangrijkste taken het agendabeheer van de directeur. Tevens zorg je voor een goede organisatie van bijeenkomsten en voer je het zalenbeheer. Je bent actief in relevante overleggen binnen het gebouw en je doet de algemene inkoop aanvragen voor de organisatie.

Je werkt binnen het Staf team van het LDCR samen met je collega's.

Om deze functie op goed niveau te kunnen uitoefenen heb je een opleiding op MBO 4+ niveau en heb je kennis van en ervaring met de rol van p-beheerder in een geautomatiseerd personeels- en salarissysteem, bij voorkeur met P-direkt en kan je goed je weg vinden in inkoopsystemen.
Een zeer belangrijke vaardigheid is dat je goed kan omgaan met stress en werkdruk in deze hectische baan met veel verschillende activiteiten en verantwoordelijkheden. Goed kunnen plannen en organiseren is essentieel. Daarnaast beschik je over de volgende kennis en vaardigheden:

  • goede mondelinge- en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheden;
  • kennis van Excel;
  • leer je snel en actief;
  • ben je pro actief in het oppakken van signalen en
  • ben je niet bang om feedback te geven aan alle collega’s waar je mee werkt.

Werken bij de Rechtspraak betekent werken aan een rechtvaardige samenleving. Ook als Senior medewerker personeelsbeheer / sr. management assistent bij het Landelijk Dienstencentrum Rechtspraak draag je hier actief aan bij.

  • de mogelijkheid om op een zichtbare manier bij te dragen aan het functioneren van het LDCR, in een veelzijdige functie die je veel mogelijkheden biedt voor een eigen inbreng;
  • een salaris in schaal 7 (€ 2.358,61 - € 3.074,17), inschaling afhankelijk van kennis en ervaring.
  • Parttime functie voor 32 uur in de week
  • Standplaats Utrecht