Kies je vacature
Vindt de baan die bij jou past.
Je solliciteert
Jij stuurt ons jouw gegevens en wij gaan deze met veel interesse bekijken.
Wij hebben contact
Match jij op de vacature? Dan nemen wij snel contact op om je beter te leren kennen.
Persoonlijke kennismaking
Wil jij ons ook beter leren kennen? Dan gaan we samen een kop koffie of thee drinken.
Jij gaat van start!
Wij regelen het papierwerk en jij zet de krabbel. Welkom bij de club!
jouw baan in 5 stappen

Solliciteren

Schrijf je in voor arbeidsbemiddeling en solliciteer gericht op deze vacature.

x Bestandstype doc, docx, pdf van maximaal 3 MB

Upload hier jouw cv waarmee je je optimaal presenteert aan ons en aan (potentiële) opdrachtgevers. Het al dan niet opnemen van een foto in je cv geschiedt op basis van vrijwilligheid en heeft geen negatieve consequenties. Door het uploaden van een cv met foto verleen je toestemming aan Start People en haar concernvennootschappen om deze te verwerken en te verstrekken aan (potentiële) opdrachtgevers.

Jouw gegevens worden gebruikt voor arbeidsbemiddeling, welk proces deels geautomatiseerd plaatsvindt. In ons privacy statement kun je nalezen op welke wijze wij jouw gegevens verwerken.

Medewerker productie

Start People Goes

Standplaats
Goes
Opleiding
Overig
Vakgebied
Industrie
Vacaturenummer
1AV0011873

Viel jouw oog viel op deze vacature omdat jij op zoek bent naar werk of misschien wel breed aan het oriënteren bent? Dat komt dan goed uit, want wij zijn op zoek naar jou! Wij zijn namelijk gespecialiseerd in het bemiddelen van vacatures omtrent productiewerk. Wij hebben veel contact met bedrijven in Zeeland die vaak op zoek zijn naar productiemedewerkers.

Daarom willen wij jou vragen of jij bij interesse zou willen solliciteren op deze vacature. Ondanks dat we op dit moment geen concrete vacature hebben openstaan in de productie, kunnen wij jou wel direct benaderen wanneer dit het geval is. Graag ontvangen we bij jou sollicitatie ook je CV, zodat we een goed beeld van je kunnen krijgen. Hieronder lees je een beschrijving van hoe jouw werk als productiemedewerker er ongeveer uit komt te zien.

Als fulltime productiemedewerker zorg je dat de productie zo goed mogelijk verloopt. Je kunt bijvoorbeeld bezig zijn met het in- en uitpakken van producten aan de lijn. Maar er zijn ook andere werkzaamheden die bij jouw functie horen, namelijk:

 • verrichten van lopendebandwerk;
 • controleren van de kwaliteit van producten;
 • aanvullen van voorraden;
 • scheiden en opruimen van afval;
 • schoonmaken van machines en het opruimen van de werkplek.

Als productiemedewerker kun je zowel in ploegendienst of dagdienst terecht komen. We gaan graag met jou in gesprek om te bespreken welke wensen jij hebt. Verder zijn er zowel mogelijkheden voor een tijdelijk dienstverband of een contract voor onbepaalde tijd.

Heb jij al het gevoel dat deze vacature bij jou past? Heel goed! Lees snel hieronder wat we allemaal precies van jou verwachten:

 • fulltime beschikbaar;
 • zowel zelfstandig als in teamverband kunnen werken;
 • een echte doorzetter.

Een mooie aanvulling op bovenstaande eisen zou zijn:

 • eerdere ervaring als productiemedewerker;
 • een geldig VCA-certificaat;
 • een geldig heftruckcertificaat;
 • bekend zijn met HACCP;
 • bereid om in ploegendienst te werken;
 • in het bezit zijn van een rijbewijs-B en eigen vervoer.

Zoals eerder benoemd werken wij met een hoop bedrijven samen die regelmatig op zoek zijn naar productiemedewerkers. Zij bevinden zich onder andere in de omgeving van Goes, Middelburg, Kapelle, Zierikzee en Terneuzen. De meeste bedrijven zijn actief in de voedingsmiddelenindustrie, verpakkignsindustrie, metaalbewerking of logistiek.

Wij als Start People zullen de juiste match maken die past bij jouw situatie en wensen. Bij hard werken hoort natuurlijk een mooi salaris! Wij zorgen ervoor dat deze op tijd wordt uitbetaald. Na al dit harde werken is het misschien ook wel tijd voor vakantie? Hierbij kan jij gebruik maken van jouw opgebouwde vakantie-uren. Uiteraard kunnen wij deze ook aan jou laten uitbetalen. Kortom, mogelijkheden genoeg!

Zie jij jezelf perfect in dit plaatje passen? Aarzel dan niet en solliciteer direct! Zodra wij dan een passende vacature hebben, nemen wij direct contact met je op.