Solliciteren

Schrijf je in voor arbeidsbemiddeling en solliciteer gericht op deze vacature.

x Bestandstype doc, docx, pdf van maximaal 3 MB

Upload hier jouw cv. Dit is je visitekaartje voor ons én voor opdrachtgevers waar we je voorstellen. Je kunt een foto opnemen op je cv, maar als je dit niet doet heeft dit geen negatieve gevolgen voor je sollicitatie. Als je een foto opneemt in je cv dan geef je Start People - én de bedrijven die horen bij RGF Staffing the Netherlands - toestemming om deze te verwerken en te verstrekken aan (potentiële) opdrachtgevers.

Jouw gegevens worden gebruikt voor arbeidsbemiddeling, dit vindt deels geautomatiseerd plaats. In ons privacy statement kun je nalezen hoe wij jouw gegevens verwerken.

Medewerker productie

Start People inhouse Alpha Deuren

Standplaats
Didam
Opleiding
MBO 1/2
Vakgebied
Industrie
Vacaturenummer
1AV0050813

Heb jij je ooit afgevraagd wat er allemaal schuilgaat achter de deuren van een grote fabriek, lees dan vooral verder. We zijn bij Alpha Deuren opzoek naar medewerker productie. Als je aan de slag gaat als medewerker productie zul je een bijdragen leveren aan het maken van roldeuren. We hebben op verschillende afdelingen vacatures, eigenlijk kun je dus wel zeggen dat we voor ieder wat wils hebben binnen de muren van Alpha Deuren. Solliciteer op deze vacature en we kijken samen met je welke werkplek het beste bij je past.

  • Je kunt je mondeling prima redden met de Nederlandse taal
  • Je beschikt over eigen vervoer om naar Didam te kunnen komen (openbaar vervoer is helaas geen optie ivm de vroege starttijd)
  • Je wil graag in 2 ploegen werken en bent fulltime beschikbaar -> de deuren zullen gemaakt worden in 2 ploegen dat wil zeggen van 05:00 - 13:45 en 13:45 - 23:10, op vrijdag werk je in de late dienst tot 20:30 waardoor je weekend lekker vroeg kan beginnen.

Zo efficiënt mogelijk werken, dat is de werkwijze die gezamenlijk toegepast wordt. ‘Denken in mogelijkheden’ noemen ze dat bij Alpha Deuren. Zo ontwikkelt iedereen samen steeds intelligentere productiemethoden en blijft Alpha Deuren tot op de dag van vandaag groeien.

Een prettige werksfeer en bedrijfscultuur dragen hier zeker aan bij. Een aangename temperatuur op kantoor en in de productiehal, fruit in de kantine en nog veel meer. Bij Alpha Deuren wordt het werk echt SAMEN gedaan.

Als Start People bieden we jou een contract voor bepaalde tijd met zicht op vast. Je bent hier baas van je eigen carrière. Bij goed functioneren is er dus daadwerkelijk kans op een vast dienstverband. De afgelopen 6 maanden zijn er inmiddels 18 medewerkers overgenomen op een vast dienstverband bij Alpha Deuren. In deze tijd wil dat toch echt wel iets zeggen! Daar kunnen we met z'n alle trots op zijn. We staan 5 dagen in de week klaar voor op de locatie van Alpha Deuren, voor ons is persoonlijke aandacht namelijk erg belangrijk! We werken graag als een team samen om het voor jou zo goed mogelijk te regelen. Ben je 23 jaar en ouder dan verdien je een loon van €12,51 bruto per uur (dit betekend incl. ploegen en adv toeslag €14,32 per uur zijn) uiteraard weten dat je auto niet op water kan rijden dus daarom krijg een mooie reiskostenvergoeding van €0,19 per km tot maximaal 100 km per dag.