Solliciteren

Schrijf je in voor arbeidsbemiddeling en solliciteer gericht op deze vacature.

x Bestandstype doc, docx, pdf van maximaal 3 MB

Upload hier jouw cv. Dit is je visitekaartje voor ons én voor opdrachtgevers waar we je voorstellen. Je kunt een foto opnemen op je cv, maar als je dit niet doet heeft dit geen negatieve gevolgen voor je sollicitatie. Als je een foto opneemt in je cv dan geef je Start People - én de bedrijven die horen bij RGF Staffing the Netherlands - toestemming om deze te verwerken en te verstrekken aan (potentiële) opdrachtgevers.

Jouw gegevens worden gebruikt voor arbeidsbemiddeling, dit vindt deels geautomatiseerd plaats. In ons privacy statement kun je nalezen hoe wij jouw gegevens verwerken.

Medewerker productie 2 ploegen

Start People Apeldoorn

Standplaats
Apeldoorn
Opleiding
MBO 3/4
Vakgebied
Logistiek
Vacaturenummer
1AV0027320

Na je sollicitatie start je met het meekijken met een ervaren collega. Hier leer je alles over het mengen van verschillende grondstoffen. Aan de hand van de checklist weet je precies welke grondstoffen en hoeveelheden je moet mengen. Dit is soms een beetje rekenen maar dat is voor jou gelukkig geen probleem. Wanneer alle grondstoffen zijn afgewogen en gemengd, wordt het mengsel door de machine gehaald die er vervolgens kunststof van maakt. ondertussen houd jij het proces met de machine goed is de gaten. Dit geeft je wel de tijd om je werkplek weer op orde te brengen en om te kijken of er nog collega’s zijn die je kan helpen.

 • Je hebt ervaring in de productie
 • bent fulltime inzetbaar voor een 2 ploegendienst
 • Je bent op korte termijn inzetbaar
 • Woonachtig in de omgeving van Vaassen , Epe, Apeldoorn

Onderneming hebben wij ons van kleine speler inmiddels opgewerkt tot een bedrijf dat er toe doet. Met een geïnstalleerde productiecapaciteit van 20.000 ton behoren we tot de top 10 van Masterbatch ondernemingen in Europa. Dagelijks gaan er tientallen bestellingen, variërend van 100 kg tot en met volle vrachtauto’s, de deur uit naar tevreden klanten verspreid over heel Europa. Ons geheim? We leveren kwaliteit tegen een betaalbare prijs, met de best mogelijk service.

 • Een fulltime baan, vast werk.
 • Geld 10,96 bruto per uur
 • Ploegentoeslag van 12,5% overheen komt;
 • Een twee ploegen dienst waarbij je de ene week van 06.00 uur tot 14.00 uur werkt en de andere week
  van 14.00 uur tot 22.00 uur;
 • De kans om je te ontwikkelen door verschillende certificaten te behalen zoals heftruck, VAPRO A of
  zelfs VAPRO B om door te stromen naar de functie van operator.
 • In de pauze ligt er altijd vers fruit voor je klaar!

Wil jij bij dit bedrijf aan de slag?
Mail je cv naar apeldoorn1@startpeople.nl of druk op de sollicitatie button!