Kies je vacature
Vindt de baan die bij jou past.
Je solliciteert
Jij stuurt ons jouw gegevens en wij gaan deze met veel interesse bekijken.
Wij hebben contact
Match jij op de vacature? Dan nemen wij snel contact op om je beter te leren kennen.
Persoonlijke kennismaking
Wil jij ons ook beter leren kennen? Dan gaan we samen een kop koffie of thee drinken.
Jij gaat van start!
Wij regelen het papierwerk en jij zet de krabbel. Welkom bij de club!
jouw baan in 5 stappen

Solliciteren

Schrijf je in voor arbeidsbemiddeling en solliciteer gericht op deze vacature.

x Bestandstype doc, docx, pdf van maximaal 1,5 MB

Upload hier jouw cv waarmee je je optimaal presenteert aan ons en aan (potentiële) opdrachtgevers. Het al dan niet opnemen van een foto in je cv geschiedt op basis van vrijwilligheid en heeft geen negatieve consequenties. Door het uploaden van een cv met foto verleen je toestemming aan Start People en haar concernvennootschappen om deze te verwerken en te verstrekken aan (potentiële) opdrachtgevers.

Jouw gegevens worden gebruikt voor arbeidsbemiddeling, welk proces deels geautomatiseerd plaatsvindt. In ons privacy statement kun je nalezen op welke wijze wij jouw gegevens verwerken.

Medewerker productie | Glasmachine

Start People Purmerend XL

Standplaats
Zwaag
Opleiding
MBO 1/2
Vakgebied
Industrie
Vacaturenummer
6366001345

Glas, je hebt het in vele soorten en maten. De meeste mensen denken aan glas direct aan zaken die ze gebruiken. Zoals glazen om uit te drinken of glas wat gebruikt wordt voor levensmiddelen.
Je staat bij veel dingen niet dagelijks stil maar je raakt glas bijna dagelijks aan als je een “glas” water drinkt of jam uit een glazen jampot uitsmeert over je beschuit. Glas kan ook beschermen. Tegen regen en wind bijvoorbeeld als je thuis of in de auto zit.
Het is wordt gewoonweg zeer veel gebruikt.

Het gerenommeerde glasbedrijf “Scheuten Glas” is een bedrijf waar ze met passie glas bewerken. Grote glazen platen komen binnen en worden opgeslagen voor bewerking.
Deze glazen platen worden machinaal gesneden door glassnijmachines die jij met collega’s gaat bedienen. Het leuke van deze functie is dat je niet alleen met een prachtig product als glas mag werken, je kan tevens je technische kennis gebruiken bij dit proces.
Natuurlijk wordt jij hiervoor gedegen opgeleid en krijg je van Scheuten Glas alle mogelijkheden om je verder te ontwikkelen. De kansen om jezelf te ontwikkelen binnen zo’n gerenommeerd bedrijf en de mogelijkheden die het biedt voor de toekomst komen niet snel voorbij.

Wil jij je fulltime voor langere tijd inzetten en groeien binnen dit fantastische bedrijf, reageer dan snel om te kijken wat wij voor jou kunnen betekenen!

Wij zoeken een fulltime kandidaat die betrouwbaar is en zorgvuldig kan werken. Zoals gezegd staat veiligheid voorop. Je zal de werkzaamheden je eigen moeten maken maar ervaring met werken in het glas is een pre.
Je wordt ingewerkt op de vloer en zal dus moeten beschikken over goede communicatieve vaardigheden en een positieve instelling.
We zoeken kandidaten die goed Nederlands of Engels spreken.

Scheuten glas behoort tot de top 5 van glasbedrijven in Europa. In Nederland is Scheuten Glas inmiddels een gevestigde naam met fabrieken in Venlo en in Hoorn. In deze fabrieken worden dagelijks
door enthousiaste medewerkers gewerkt aan diverse glasproducten.
In de fabriek in Zwaag zijn dagelijks een groep medewerkers actief in
een twee- of drieploegendienst.
Sander de Heus, productiemanager in Zwaag: ‘Bij Scheuten
Glas werken we hard in een goede sfeer, waarbij we constant op
zoek zijn naar verbeteringen en waar je als werknemer kansen krijgt!’

Samen met Scheuten Glas vinden we het belangrijk dat voor jou goede arbeidsvoorwaarden gelden! Daarom zijn de volgende voorwaarden opgesteld:

 Salaris en toeslagen
Je start op een uurloon van €10,91. Per niveau groei je door in salaris! Ook stijg je in salaris als je wordt overgenomen door Scheuten Glas. Naast je uurloon ontvang je ook 17,5% ploegentoeslag op elk gewerkt uur!

 Vakantie en vakantiegeld
Per jaar heb je 25 vakantiedagen (op basis van 40 uur per week). Naast je vakantiedagen bouw je ook 8% vakantiegeld op naast je salaris.

 Ontwikkeling en begeleiding
Bij Scheuten Glas ontvang je een goede opleiding, samen met je begeleider bekijk je per 6 weken of je door kan naar het volgende niveau. Raak jij niet uitgeleerd? Dan kan je zelfs doorgroeien tot Operator!

Vanuit Start People heb je ook toegang tot GoodHabitz, hiermee heb je online toegang tot meer dan 100 opleidingen en trainingen!

 Zicht op vast dienstverband
De eerste 78 weken werk je via Start People bij Scheuten Glas. Na deze 78 weken zal je worden overgenomen door Scheuten Glas waarbij je uiteindelijk een contract voor onbepaalde tijd vanuit Scheuten krijgt!