Solliciteren

Schrijf je in voor arbeidsbemiddeling en solliciteer gericht op deze vacature.

x Bestandstype doc, docx, pdf van maximaal 3 MB

Upload hier jouw cv. Dit is je visitekaartje voor ons én voor opdrachtgevers waar we je voorstellen. Je kunt een foto opnemen op je cv, maar als je dit niet doet heeft dit geen negatieve gevolgen voor je sollicitatie. Als je een foto opneemt in je cv dan geef je Start People - én de bedrijven die horen bij RGF Staffing the Netherlands - toestemming om deze te verwerken en te verstrekken aan (potentiële) opdrachtgevers.

Jouw gegevens worden gebruikt voor arbeidsbemiddeling, dit vindt deels geautomatiseerd plaats. In ons privacy statement kun je nalezen hoe wij jouw gegevens verwerken.

medewerker productielijn Vormlijnen

Start People Venlo XL

Standplaats
Venlo
Opleiding
MBO 3/4
Vakgebied
Industrie
Vacaturenummer
1AV0056457

Wordt jij helemaal blij om onderdelen voor Daimler, Porsche, Volvo en Audi te maken! Dat kan bij MGG Netherlands. MGG maakt aluminium producten voor onder andere de automotive industrie en de verwarmingsindustrie. Op de locatie in Tegelen (in de buurt van Venlo) zijn wij op zoek naar medewerkers die graag fulltime in 3-ploegendienst aan de slag willen bij de Vormlijnen. Om op de Vormlijnen aan de slag te gaan is het belangrijk dat je zeer secuur en nauwkeurig te werk gaat. Ook heb je technisch inzicht en ben je niet bang oom vuilen handen te krijgen.

Op de Vormlijnen werk je aan een productielijn waar de zandkernen, die vanuit de Kernmakerij komen, ingezet worden. De productielijn is een soort van lopende band. De zandkernen worden zowel handmatig als met behulp van een kraan ingezet. Het is van groot belang dat je voorzichtig en nauwkeurig te werk gaat omdat de zandvormen waar de kernen ingezet worden kunnen beschadigen.

Ook werk je aan de kniptafel. Hier worden de gietstukken los geknipt en worden de gietsystemen weg geknipt door middel van grote scharen. Aan de kniptafel is het belangrijk dat je volgens de instructies werkt en je aan de veiligheidsvoorschriften houdt.

Om op de Vormlijnen aan de slag te gaan is het belangrijk dat je secuur en nauwkeurig te werk gaat.

Bovendien is het belangrijk dat:

 • je goed in teamverband kunt werken
 • je in 3-ploegendienst kunt werken
 • je zelfstandig gaat werken
 • je bent niet bang om vuile handen te krijgen

MGG beschikt over een ruim scala aan vaardigheden en faciliteiten op het gebied van aluminium gieten en heeft fabrieken in Tegelen, Nieuw-Bergen, Blerick, Schwäbisch Gmünd, Stahlhofen am Wiesensee, Trest en Herzogenburg.

MGG beheerst de kunst van het vormgeven van vloeibaar aluminium tot complexe gietstukken die mechanisch worden bewerkt en samengesteld tot hoogwaardige producten die overal ter wereld hun bestemming vinden. Hetzij in trucks, personenauto's en motorfietsen. Hetzij in CV-ketels voor het verwarmen van huizen, diverse medische apparatuur in ziekenhuizen. Via wandcontactdoos omdat MGG een bijdrage levert aan de energiesector. Kortom, teveel om op te noemen.

Uiteraard mag je ook iets van ons verwachten.

Allereerst ga je aan de slag bij één van de beste werkgevers van Nederland, Start People! Bij ons staat persoonlijk contact en goede begeleiding hoog in het vaandel en vinden wij het belangrijk dat jij helemaal op je plek zit. Wij hebben ons eigen kantoor bij MGG waardoor je makkelijk binnen kunt lopen met al je vragen.

Verder kun je verwachten:

 • dat je op je eerste werkdag niet in het diepe gegooid wordt. Je ontvang een warm ontvangst, een presentatie met uitgebreide rondleiding en introductie
 • een fulltime baan voor 37,5 uur per week
 • uurloon van € 12.69
 • reiskostenvergoeding
 • een baan voor langere tijd, bij gebleken geschiktheid kans op vaste baan
 • opleidingsmogelijkheden
 • doorgroeimogelijkheden voor mensen met ambitie
 • er is voldoende parkeergelegenheid aanwezig