Solliciteren

Schrijf je in voor arbeidsbemiddeling en solliciteer gericht op deze vacature.

Deze vacature bestaat helaas niet (meer).

Medewerker Publiekszaken bij Gemeente Almelo

Start People Enschede XL

Standplaats
Almelo
Opleiding
MBO
Vakgebied
Overheid
Vacaturenummer
1AV0014588

Voor de gemeente Almelo zoeken wij een medewerker burgerzaken. Het gaat om een fulltime functie voor de periode 1/4/2020 tot ca. 1/9/2020. Bij goed functioneren zijn er mogelijkheden om langer werkzaam te blijven, eventueel gecombineerd met front office werkzaamheden. In deze uitdagende functie help je klanten met vraagstukken met betrekking tot optie en naturalisatie, adresonderzoeken, beoordeel je buitenlandse brondocumenten, verwerk je inschrijvingen in de BRP en maak je akten op. Je bent vraagbaak voor burgers op het gebied van burgerlijke stand, internationaal privaatrecht, de BRP en weet hoe en wanneer je dit moet toepassen. Je bent bereid om huwelijken te voltrekken en te registreren. Je zorgt voor de informatieverstrekking, advisering, vraagverheldering en intake van aanvragen en sluist meer complexe aanvragen door naar de juiste contactpers(o)n(en) binnen en buiten de organisatie. Je staat klanten te woord aan het loket, per telefoon en per email. Hiernaast lever je een bijdrage aan de interne bedrijfsvoeringprocessen van het team Burgerzaken.

  • Je hebt een afgeronde MBO-opleiding en ruime ervaring met klantcontacten.
  • Je hebt ruime kennis en ervaring op het gebied van Burgerzaken (bijv. diploma AA-BZ of BO-BZ) en beschikt over een brede kennis en ervaring met diverse applicaties.
  • Je bent in staat om zelfstandig beslissingen te nemen, aanvragen af te handelen binnen de wettelijke en/of de afgesproken kaders en verantwoordelijkheid te dragen voor de kwaliteit van het eigen werk.
  • Je bent klantgericht, accuraat, stressbestendig, hebt inlevingsvermogen en beschikt over uitstekende communicatieve en contactuele vaardigheden in woord en geschrift. Hiernaast ben je in staat om te gaan met een grote diversiteit aan klanten.

De gemeente Almelo kent van oudsher een rijke textielindustrie en ondanks dat vele textielfabrieken door de eeuwen heen zijn verdwenen is een aantal gebouwen behouden als eerbetoon. Gelukkig maar, want dat kenmerkt de rijke geschiedenis van deze mooie gemeente. Andere industriële gebouwen hebben plaats gemaakt voor woningen, winkels en veel groen. Een prachtige gemeente om te werken en om deel uit te maken van een interessant woon- en leefgebied met talloze culturele centra, sportverenigingen, musea en bezienswaardigheden.

Werken bij gemeente Almelo betekent dienstverlenend aan de slag gaan voor haar 72.883 inwoners. Je bent onderdeel van een maatschappelijk betrokken gemeente dat initiatieven steunt op o.a. het gebied van zorg, welzijn, wonen, recreëren en milieu.

Je komt in dienst bij Start People B.V. en gaat werken voor onze opdrachtgever gemeente Almelo.

Contract: contract voor bepaalde tijd.
Aantal uur: 36 uur (fulltime)
Salaris: €2127 - €2486 o.b.v. 36 uur
Opleiding: Via ons online trainingsplatform Goodhabitz heb je de keuze uit meer dan 100 trainingen. Van persoonlijke effectiviteit tot Excel, voor ieder wat wils.

Klinkt dit als jouw droombaan? Solliciteer dan nu!

Deze vacature is vacant voor zowel mannen als vrouwen.