Solliciteren

Schrijf je in voor arbeidsbemiddeling en solliciteer gericht op deze vacature.

x Bestandstype doc, docx, pdf van maximaal 3 MB

Upload hier jouw cv. Dit is je visitekaartje voor ons én voor opdrachtgevers waar we je voorstellen. Je kunt een foto opnemen op je cv, maar als je dit niet doet heeft dit geen negatieve gevolgen voor je sollicitatie. Als je een foto opneemt in je cv dan geef je Start People - én de bedrijven die horen bij RGF Staffing the Netherlands - toestemming om deze te verwerken en te verstrekken aan (potentiële) opdrachtgevers.

Jouw gegevens worden gebruikt voor arbeidsbemiddeling, dit vindt deels geautomatiseerd plaats. In ons privacy statement kun je nalezen hoe wij jouw gegevens verwerken.

Medewerker relatiebeheer

Start People Deventer XL

Standplaats
Apeldoorn
Opleiding
MBO
Vakgebied
Administratief
Vacaturenummer
1AV0050238

Ben jij de Medewerker relatiebeheer die algemeen administratief technische juridische kennis heeft van de Wmo en jeugdwet en zelfstandig administratieve werkzaamheden kan verrichten? Dan zijn wij op zoek naar jou.

Je komt te werken in het team Administratie Wmo & Jeugd en Relatiebeheer. In dit team vindt de administratieve afhandeling plaats rondom activering en ondersteuning van inwoners (Participatiewet, Jeugdwet en Wmo). Het team is de schakel tussen reïntegratiebedrijf/aanbieder/leverancier en interne collega’s. Een onderdeel van de administratie is ook het (geautomatiseerd) verwerken en betaalbaar stellen van ingediende facturen/declaraties.

Je bent verantwoordelijk voor de declaratieverwerking. Je voert controles uit in het kader van rechtmatigheid en zorgt ervoor dat het administratieve proces tussen gemeente en aanbieder soepel verloopt. Je verzorgt maandelijks rapportages en bespreekt verbeterpunten met de aanbieder. Je hebt kennis van het berichtenverkeer en bent het eerste aanspreekpunt voor aanbieders die vragen hierover hebben.

Ben je zelfstandig, proactief en ga je makkelijk het gesprek aan? Dan zijn wij op zoek naar jou.

  • Je beschikt minimaal over een afgeronde opleiding op MBO 4 niveau.
  • Kennis op gebied van relevante wet- en regelgeving (Wmo en Jeugdwet).
  • Je bent vaardig in computerprogramma’s zoals Word, Excel.
  • Kennis van onze kernsoftware (Suites voor Sociaal Domein). Dit is een harde eis.
  • Je bent enthousiast en betrokken bij je werk en collega’s.
  • Je bent in staat werkprocessen te verbeteren.
  • De eigenschappen zorgvuldig, kwaliteitsbewust en resultaatgericht zijn op jou van toepassing.

De gemeente Apeldoorn kent helaas geen reiskostenvergoeding.
De gemeente is goed bereikbaar vanuit onder andere Deventer en Zwolle.

Een interessante tijdelijk dienstverband als medewerker relatiebeheer bij de gemeente Apeldoorn. Voor de functie bieden wij een bruto salaris tussen de €2170,-en € 3176,- per maand op fulltime basis (schaal 7). Inpassing vindt plaats afhankelijk van opleiding en ervaring.
Het betreft een fulltime functie voor 36 uur per week voor de duur van in ieder geval 3 maanden.