4 stappen desktop
Sollicitatie flow 2

Solliciteren

Schrijf je in voor arbeidsbemiddeling en solliciteer gericht op deze vacature.

x Bestandstype doc, docx, pdf van maximaal 3 MB

Upload hier jouw cv waarmee je je optimaal presenteert aan ons en aan (potentiële) opdrachtgevers. Het al dan niet opnemen van een foto in je cv geschiedt op basis van vrijwilligheid en heeft geen negatieve consequenties. Door het uploaden van een cv met foto verleen je toestemming aan Start People en haar concernvennootschappen om deze te verwerken en te verstrekken aan (potentiële) opdrachtgevers.

Jouw gegevens worden gebruikt voor arbeidsbemiddeling, welk proces deels geautomatiseerd plaatsvindt. In ons privacy statement kun je nalezen op welke wijze wij jouw gegevens verwerken.

Medewerker Service - Bouwmaterialenhandel

Start People Rotterdam XL

Standplaats
Schiedam
Opleiding
MBO
Vakgebied
Commercieel
Vacaturenummer
1305005612

Werk jij graag met klanten? En heb jij een MBO opleiding in een administratieve richting? Als Medewerker Service zorg jij ervoor dat onze klanten altijd tevreden de vestiging verlaten.

Als fulltime Medewerker Service bij de Bouwmaat in Schiedam laat je niets aan het toeval over om klanten tevreden te stellen en te houden. Je staat ze vriendelijk te woord in de winkel, beantwoordt op een correcte manier vragen en attendeert ze ongevraagd op marketingacties en kassakoopjes. Voor jou telt maar één ding: een klant die met een goed gevoel de vestiging verlaat.

Jij weet dat service begint met een glimlach. Die zien we dan ook graag wanneer je de kassalade controleert, aankopen en retouren afrekent, de verkoopdocumentatie onderhoudt en het inkomende telefoonverkeer coördineert. Met hetzelfde enthousiasme neem je retouren en reparaties in, verwerk je de inkomende en uitgaande post en verzorg je de koffiehoek. Representativiteit staat bij jou hoog in het vaandel!

Jouw passie voor klanten en service blijkt verder uit jouw bijdrage op administratief gebied. Je houdt het kassaboek actueel, muteert klantgegevens in het verkoopsysteem, verwerkt aanvragen van (nieuwe) klantpassen en ondersteunt de verkoopadviseurs. Onder andere bij het maken van offertes, de orderadministratie en correspondentie met klanten en toeleveranciers. Mensen helpen is nu eenmaal je tweede natuur.

Service- en klantgerichtheid. Daar sta jij voor. Jij weet dat oprechte belangstelling de basis is van goed klantcontact. Je bent makkelijk in de omgang, representatief en leergierig. Je hebt al een afgeronde MBO opleiding, bij voorkeur in de richting hospitality / facility. Daarnaast heb je al wat ervaring opgedaan met de kassa en licht administratieve werkzaamheden. Daarnaast:

  • Je maakt klanten blij
  • Je bent de spil waar het om draait
  • Je bent het aanspreekpunt voor zowel klanten als collega’s
  • Je vindt het leuk om in een team te werken
  • Je biedt klanten altijd een oplossing aan

Wij zijn een groothandel in bouwmaterialen. Wij bieden alles voor de vakman onder één dak. Zo hebben wij een professioneel en breed assortiment met online meer dan 13.500 artikelen. Van bouwmaterialen, hout, sanitair en gereedschap tot bevestigingsmaterialen, elektra, verlichting, verf en nog veel meer. Ook bieden wij diverse services en diensten om slimmer te ondernemen.

  • Je krijgt een marktconform salaris;
  • Je krijgt betaald volgende HIBIN CAO;
  • Een ADV vergoeding per uur is van toepassing;
  • Per direct starten / vast werk;
  • Reiskostenvergoeding vanaf 10 km.