Kies je vacature
Vindt de baan die bij jou past.
Je solliciteert
Jij stuurt ons jouw gegevens en wij gaan deze met veel interesse bekijken.
Wij hebben contact
Match jij op de vacature? Dan nemen wij snel contact op om je beter te leren kennen.
Persoonlijke kennismaking
Wil jij ons ook beter leren kennen? Dan gaan we samen een kop koffie of thee drinken.
Jij gaat van start!
Wij regelen het papierwerk en jij zet de krabbel. Welkom bij de club!
jouw baan in 5 stappen

Solliciteren

Schrijf je in voor arbeidsbemiddeling en solliciteer gericht op deze vacature.

x Bestandstype doc, docx, pdf van maximaal 3 MB

Upload hier jouw cv waarmee je je optimaal presenteert aan ons en aan (potentiële) opdrachtgevers. Het al dan niet opnemen van een foto in je cv geschiedt op basis van vrijwilligheid en heeft geen negatieve consequenties. Door het uploaden van een cv met foto verleen je toestemming aan Start People en haar concernvennootschappen om deze te verwerken en te verstrekken aan (potentiële) opdrachtgevers.

Jouw gegevens worden gebruikt voor arbeidsbemiddeling, welk proces deels geautomatiseerd plaatsvindt. In ons privacy statement kun je nalezen op welke wijze wij jouw gegevens verwerken.

Medewerker Servicepunt

Start People Heerlen XL

Standplaats
Heerlen
Opleiding
MBO
Vakgebied
Administratief
Vacaturenummer
5345007528

Als medewerker servicepunt ben jij het eerste aanspreekpunt voor klanten. Jij behandelt vragen, klachten en neemt bestellen op. Als eerste ga jij werken in een kantoortuin met collega's. Op termijn wordt dit uitgebreid naar receptiewerk.

De vacature staat open voor 22,5 uur per week. Het is wel belangrijk dat jij 40 uur beschikbaar bent voor werk. Je krijgt ruim van te voren te horen wanneer jij voor 22,5 uur bent ingepland.

Werktijden zijn van 08:00-12:30 of 12:30 tot 17:00

Wij zijn op naar iemand die het leuk vind om met klanten in contact te komen en goed kan multitasken. Daarnaast voldoe jij aan de onderstaande functie-eisen:

  • Je bent in bezit van één MBO diploma
  • Je hebt 2-5 jaar relevante werk ervaring
  • Kennis van de werkwijze van een professioneel callcenter
  • Enige talenkennis Duits en Engels.
  • Kennis van de te gebruiken (geautomatiseerde) systemen.

Daarnaast kan je goed luisteren, ben je stressbestendig, communicatief sterk, resultaatgericht en vooral klantgericht.

Reinigingsdiensten Rd4 levert een compleet pakket diensten aan 10 gemeenten (ca. 216.000 aansluitingen) en 3500 bedrijfsklanten.

Rd4 onderscheid zich van concurrenten door als regionaal bedrijf de beste service te leveren. Naast de inzameling en verwerking van afvalstromen beheert Rd4 de 7 milieuparken in de aangesloten Rd4-gemeenten( Heerlen, Kerkrade, Brunssum, Landgraaf etc.), verzorgt straatreiniging, hogedrukreiniging, graffitiverwijdering, onkruidbestrijding, transport, kringloopactiviteiten met 3 kringloopwinkels, gladheidbestrijding en evenementen-service.

Verder adviseert Rd4 de gemeenten en bedrijfsklanten bij hun afvalbeleid. Uitstekende dienstverlening richting burgers en bedrijfsklanten staat voor Rd4 centraal!

Wij bieden jou een afwisselende parttime functie met veel variatie voor langere tijd.

Wij bieden jou daarnaast een uurloon van €11,92, 25 vakantiedagen per jaar, 8% vakantiegeld en jaarlijkse periodieke loonsverhoging.