Solliciteren

Schrijf je in voor arbeidsbemiddeling en solliciteer gericht op deze vacature.

Deze vacature bestaat helaas niet (meer).

Medewerker sociaal domein

Start People Arnhem XL

Standplaats
Twello
Opleiding
MBO
Vakgebied
Overheid
Vacaturenummer
1AV0013840

Je werkt binnen het Sociaal Domein. Je verricht specifieke administratieve en algemeen uitvoerende taken ter ondersteuning van diverse collega’s. Accenten van je werk liggen binnen de kinderopvang, WMO, leerlingenvervoer en jeugdwet. Voor de kinderopvang ben jij het aanspreekpunt voor vragen van ouders en de kinderopvangorganisaties. Je maakt berekeningen rondom de kinderopvangtoeslag en kijkt of ouders hier recht op hebben.,
Naast de administratieve en financiële afhandeling, onderhoud je klantcontacten ten behoeve van de werkzaamheden en signaleer je knelpunten.

Je hebt een opleiding op MBO 4 en minimaal 1 ½ jaar ervaring met administratieve werkzaamheden, bij voorkeur binnen het sociaal domein. Daarnaast sta je stevig in je schoenen om de gesprekken met klanten te kunnen voeren. Je werkt nauwkeurig en houdt overzicht, maar zonder dat dit ten koste gaat van werktempo. Je kunt goed omgaan met werkdruk en met geautomatiseerde programma’s. Je hebt uitstekende rekenvaardigheden. Je bent flexibel, neemt initiatief en kan collega’s bijstaan als de situatie daar om vraagt. Verder denk je graag mee om de dienstverlening continu te verbeteren.

De gemeente Voorst is een aantrekkelijke Gelderse gemeente gelegen tussen IJssel en Veluwe, een gemeente met ruim 24.000 inwoners die wonen in twaalf dorpen en in een prachtig buitenge-bied. Met ongeveer 220 medewerkers is de gemeentelijke organisatie groot genoeg om je binnen de organisatie goed te kunnen ontplooien maar nog compact genoeg voor een prettige werkom-geving en persoonlijk contact. De organisatie is een netwerkorganisatie die bestaat uit flexibele werkverbanden

Een tijdelijk dienstverband van 2 tot 3 maanden voor 32 - 36 uur per week, in een informele organisatie met een resultaatgerichte werksfeer en een structuur met korte lijnen. Voor de functie bieden wij een bruto salaris van maximaal € 2.729,= per maand bij een fulltime dienstverband (schaal 6 ). Inpassing vindt plaats afhankelijk van opleiding en erva-ring. Verder kennen wij een uitgebreid pakket arbeidsvoorwaarden, met onder andere: Individueel Keuzebudget, ouderschapsverlof, collectieve ziektekostenverzekering en goede mogelijkheden voor persoonlijke ontwikkeling.