Solliciteren

Schrijf je in voor arbeidsbemiddeling en solliciteer gericht op deze vacature.

Deze vacature bestaat helaas niet (meer).

Medewerker supply chain

Start People Breda

Standplaats
Oosterhout
Opleiding
HBO
Vakgebied
Logistiek
Vacaturenummer
1AV0022002

Je bent met meerdere collega’s o.a. verantwoordelijk voor het correct verwerken van klantorders. Je checkt de order op toepasbaarheid en gemaakte afspraken. Je maakt de klant blij met een goed verloop van het leveringsproces. Daarnaast verricht je administratieve werkzaamheden, bijvoorbeeld het aanpassen van artikelbestanden of het invoeren van orders in Exact. Je werkt samen met andere afdelingen aan een correcte administratie door voorraadposities en klantgegevens te beheren. Ook proactief informatie verstrekken en beantwoorden van vragen van de klant behoort tot je werkzaamheden. Je werkt samen met de logistieke partners en collega’s aan het continue verbeteren en optimaliseren van de processen. Het plannen en aansturen van transporten, door onze externe logistieke dienstverleners, kan mogelijk ook tot je taken behoren.

  • Je hebt minimaal 3 jaar werkervaring in een soortgelijke functie (zoals b.v. supply chain);
  • Je hebt een MBO niveau 4 diploma of HBO diploma (bijvoorbeeld richting Logistiek of Transport);
  • Je hebt een no-nonsense instelling, bent klant- en resultaatgericht, zelfstandig, communicatief sterk, enthousiast en altijd bereid om een stapje extra te zetten;
  • Ervaring in het signaleren en optimaliseren van verbeteringen in logistieke processen is een pré;
  • Ervaring met Exact ordermanagement en voorraadbeheer is een pré;
  • Je bent 40 uur per week beschikbaar (fulltime).

Onze opdrachtgever, gevestigd in Oosterhout is actief in de technische branche. Er heerst een informele sfeer waar ruimte is voor eigen inbreng en initiatieven.
Zij zijn ook goed bereikbaar vanuit Breda en Tilburg.

In deze afwisselende full time functie kun je je uitdaging vinden in het meedenken en verbeteren van processen, een allround orderproces met bijbehorende taken. Binnen deze professionele, gedreven en innoverende organisatie is ruimte voor persoonlijke groei, zowel in technische-, commerciële, als managementfuncties.
Je start deze functie op uitzendbasis, maar de insteek van onze opdrachtgever is een lange termijn relatie (onbepaalde tijd). Na de uitzendperiode kun je in dienst treden bij onze opdrachtgever waarbij een contract voor onbepaalde tijd op termijn tot de mogelijkheden behoort.